"Uvek sa decom": Teniski turnir za mališane na onkologiji

Najbolji teniseri među poznatim ličnostima Srbije ponovo će igrati za humanost na tradicionalnom 16. teniskom turniru poznatih.

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 27.09.2017.

16:37

Ova humanitarna i sportsko-zabavna manifestacija biće održana u TC „Novak“ za vikend 30. septembra i 1. oktobra i okupiće veliki broj poznatih ličnosti - koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou igraju tenis.

U okviru ove manifestacije održaće se i ženski turnir, igrači koji su najviše napredovali od prošlogodišnjeg turnira biti nagrađeni.

Program turnira za 2017. će zvanično otvoriti premijera teniskog filma „Borg protiv Mekinroa“ u bioskopu Cinepleks Ušće u sredu 27. septembra.

Mečevi oba dana programa biće igrani od 10h do 17 časova, a humanitarni fond turnira će prvi put biti uručen udruženju „Uvek sa decom“ Onkološke klinike u Beogradu.

„Ponosan sam, u ime svih učesnika i učesnica, što ćemo se i ove godine udružiti kroz tenis i pokazati da se najvažnije vrednosti sporta mogu delotvorno posvetiti višim humanim ciljevima. Uspesi koje ovaj turnir postiže iz godine u godinu su za svako poštovanje, i pozivamo publiku da nam se pridruži kod Novaka u sportu, zabavi i humanosti“, rekao je Savo Milošević, potpredsednik FSS i redovni učesnik Turnira.

Pored Miloševića i predstavnika Grada Beograda – gradonačelnika Siniše Malog i predsednika Skupštine Grada Nikole Nikodijevića - rekete na terenima Teniskog centra „Novak“ će ukrstiti i Gagi Jovanović, Marko Vidojković, Slobodan Trkulja, Kiki Lesendrić i mnogi drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: