Naučnici tvrde da su posmatrali fetus dok masturbira

Slike dobijene na ultrazvučnom pregledu jedne trudnice prikazuju fetus kao da u tom trenutku masturbira, a naučnici ne mogu da se dodovore da li je ono što se na njima vidi kažiprst ili vrh penisa

Zdravlje

Izvor: B92

Četvrtak, 20.07.2017.

17:59

Naučnici tvrde da su posmatrali fetus dok masturbira
Foto: Thinkstock

Dva španska istraživača tvrde da snimak prikazuje "jasno seksualno ponašanje" fetusa starog 32 nedelje.

"Fetus drži penis u erekciji koristeći snažan stisak", napisali su Vanesa Rodrigez Fernandez i Karlos Lopez Ramon i Kajal u medicinskom časopisu "Prenatal Diagnosis".

Međutim, izraelski stručnjaci za ultrazvučnu dijagnostiku tvrde da su istraživači pogrešili i da su pomešali kažiprst fetusa sa kožicom penisa.

"Ono što autori označavaju kao kožicu penisa zapravo je normalan kažiprst", napisao je Izrael Majzner, komentarišući studiju.

Naučnici koji su napisali rad, međutim, kažu da su uživo gledali sam čin i da nisu pogrešili.

"Primećeno ponašanje potvrdila je nekolicina lekara", tvrde oni. "Slike su skrinšotovi tokom ispitivanja koje je trajalo duže od 30 minuta."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: