Namirnica koja čisti pluća

Ukoliko ste se prehladili ili vas je uhvatio virus, a ne pomažu vam sirupi, pokušajte da problem rešite prirodnim napitkom.

Zdravlje

Izvor: B92

Petak, 24.02.2017.

08:20

Namirnica koja čisti pluća
Foto: Thinkstock

Ukoliko ste se prehladili ili vas je uhvatio virus, pa imate jak i uporan kašalj, a ne pomažu vam sirupi, pokušajte da problem rešite prirodnim napitkom. Čaj od lovora je, savetuju stručnjaci, melem za ove muke.

Potrebna su vam tri do četiri sušena listića ove mediteranske biljke (može da se kupi u prodavnicama zdrave hrane). Dobro ih usitnite, ubacite u dva decilitra vode, zagrejte do ključanja, pa kada provri, smanjite temperaturu i ostavite da se krčka još desetak minuta.

Skinite ga s ringle i posle pola sata procedite. Možete da dodate med ili limun da bi ukus bio prijatniji. Čaj pijte polako, tri puta dnevno.

Izvor: Novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: