Tri načina kako da odstranite tamniji deo kože na laktovima

Ako su tamni laktovi nešto što vas brine, onda definitivno treba da probate nekoliko trikova.

Zdravlje

Izvor: Radiosarajevo.ba

Subota, 29.08.2015.

19:45

Default images
YouTubeScreenshot

Maslinovo ulje i šećer

Ovo je odlična kombinacija za hidrataciju i piling kože, koji se može koristiti i po celom telu. Pomešajte maslinovo ulje s jednom kašikom šećera. Masirajte laktove, kao i druge delove kože koji su suvi i ispucali. Učinite to za 5 minuta, a zatim operite kožu s toplom vodom, sapunom ili gelom za tuširanje.

Ostale zdravstvene beneficije maslinovog ulja:

Maslinovo ulje je takođe korisno protiv bolesti srca, dijabetes, rak, oksidativni stres, hipertenziju, osteoporozu i reumatoidni artritis.

Puter ili kokosovo ulje

Oba ova ulja su izuzetno efikasna kada su u pitanju prirodni proizvodi za negu kože. Oni omekšavaju kožu i hidriraju u isto vreme. Masirajte kožu s jednim od ova dva ulja pre odlaska u krevet. Utrljajte ga dobro na vaše telo i ostavite da deluje preko noći. Ponavljajte postupak sve dok koža ne omekša.

Kurkuma mleko

Kurkuma mleko se koristi inače za negu kože, a svakako da pomaže i u drugim situacijama, kada je koža npr. suva i ispucala. Pomeštajte malo kurkume u prahu i mleko da dobijete gustu smesu. Potom je dobro utrljajte na laktove i ostvite da deluje pet minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: