Akcija porno-glumice iznenadila i najveće poznavaoce žanra

Glumica za odrasle Eva Lovija prekinula je akciju usred filma "Game of Balls", parodije na popularnu "Igru prestola", i potpuno neočekivano ukazala na opasnosti od raka testisa. Glumica je čak uz pomoć svog filmskog partnera pokazala kako muškarci mogu sami da provere svoje testise.

Zdravlje

Izvor: Tportal

Petak, 01.05.2015.

10:45

Default images
Foto: Thinkstock

Ovo vrlo efikasno širenje svesti o potencijalno smrtonosnoj bolesti plod je saradnje svetske organizacije za rak testisa "Blu bol" i filmskog studija za odrasle "Digital Playground".

Osnivač organizacije Blu bol, Australijanac Džejmi Morgan rekao je za "Dejli mejl" kako je zabava za odrasle idealan medij za prenošenje poruke.

"Rak testisa u vrhu je po stopi smrtnosti muškaraca starih između 16 i 21 godine. Oni uglavnom ne traže pomoć na vreme, pa smo pomislili da bismo zabavom za odrasle mogli da naciljamo upravo tu demografsku grupu. Zgodan je to trenutak i da sami provere svoje testise, jer ruke su im već tu negde u blizini", rekao je inovativni Morgan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: