Otvoren Dom zdravlja Bulevar

Dom zdravlja Bulevar, još jedan član prve privatne zdravstvene platforme Medigroup, nedavno je započeo sa radom.

Zdravlje

Izvor: PR

Utorak, 21.04.2015.

13:25

Default images

Ovo je najveći privatni dom zdravlja u centralnoj gradskoj zoni (www.bulevar.medigroup.rs), a nalazi se u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 294 i prostire na 800 m2. Sa više od 20 specijalnosti pruža sve usluge iz primarne zdravstvene zaštite, od laboratorije pa do hirurgije. Sve ordinacije opremljene su najnovijom dijagnostičkom kao i drugom vrhunskom opremom uz stručno i posvećeno osoblje.

Povodom otvaranja Doma zdravlja Bulevar, sugrađani mogu da obave specijalističe preglede sa 50% popusta. U toku trajanja ove promotvine akcije, svi novi korisnici će, po obvljenom pregledu, steći pravo na Medigroup zdravstvenu karticu koja će im omogućiti brojne pogodnosti i popuste u svim članicama Medigroup medicinske platforme.

Pored Doma zdravlja Bulevar, prvu privatnu zdravstvenu platformu MedigroupEDIG, lidera privatnog zdravstvenog sektora, čine još i: Dom zdravlja Dr Ristić, Dom zdravlja Jedro, Specijalna bolnica za ginekologiju Jevremova sa porodilištem, Opšta bolnica MediGroup i Specijalna oftalmološka bolnica Miloš klinika

U okviru MEDIGROUP platforme, preko 400 stalno zaposlenih lekara i medicinskog osoblja radi na unapređenju celokupnog sistema i to kroz kontinuirano unapređenje kvaliteta medicinske usluge i nege koje zajedničkim snagama, 365 dana u godini i 24 sata dnevno, pružaju pacijentima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: