Upoznajte ženu koja je izgubila 360 kilograma

Majra Rosales, 34-godišnjakinja iz Teksasa, koju su prozvali “ubica od pola tone” uspela je da smrša neverovatnih 360 kilograma. Doduše, za to joj je trebalo 11 operacija i četiri godine.

Zdravlje

Izvor: dnevnik.hr

Utorak, 03.03.2015.

08:22

Default images
Foto: YouTube Screenshot

S debljinom je oduvek imala problema, a nakon što je došla do kritičnih 450 kilograma, nije mogla ni da ustaje iz kreveta. Prava tragedija u njenom životu dogodila se kada je Majrina sestra udarila svoje dvogodišnje dete u glavu nakon čega je preminulo, ali je u panici zamolila Majru da preuzme krivicu. Ona je rekla policiji da se slučajno prevrnula na nećaka pa ju je javnost prozvala “ubicom od pola tone”.

Ipak, obdukcija je pokazala da Majra nije ubila dete.

Nakon toga, odlučila je da promeni svoj život, kako bi mogla da se brine o ostaloj deci svoje sestre koja je optužena za ubistvo sina, a uz pomoć dijeta i operacija to joj je i pošlo za rukom.

Majra danas ima 90 kilograma, a cilj joj je da skine još desetak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: