Sajam medicine i stomatologije od 9. oktobra

Međunarodni sajam medicine i stomatologije "Medident", najreprezntativnija izložba savremenih medicinskih, stomatoloških i laboratorijskih sredstava, uređaja i opreme, biće otvoren 9. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma.

Zdravlje

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 06.10.2014.

10:59

Default images

Na ovogodišnjem sajmu, u hali 3, biće predstavljena najsavremenija naučno - tehnološka dostignuća, znanja i iskustva iz oblasti medicine i stomatologije, najnoviji uredjaji, materijali, pronalasci.

Osim partera hale 3, zbog velikog interesovanja izlagača, ove godine su u funkciji sajma i galerija hale 3 i 3a Beogradskog sajma. U bogatoj ponudi proizvoda poznatih svetskih kompanija naći će se i oprema, uredjaji i sredstva koja, posebno u oblasti dentala, prestavljaju poslednju reč tehnike. U oblasti medicinskih sredstava, uredjaja i opreme kompanija "Korteks" će prvi put na sajmu stručnoj javnosti i posetiocima predstaviti revolucionarni aparat za rehabilitaciju atrofiranih mišića, uredjaj koji već izaziva izuzetnu pažnju u stručnoj medicinskoj javnosti.

Takođe, Institut "Mihailo Pupin" predstaviće multifraktalni analizator karcinoma - uredjaj za rano otkrivanje, jeftinije dijagnostifikovanje i lociranje karcinoma u organizmu.

Mađarska kompanija 3B promovisaće na ovogodišnjem sajmu najnoviju generaciju aparata za ultrazvučnu dijagnostiku, a grčki "Iasis Medical Systems" predstaviće najnoviji tip radioloških uredjaja.

Poliklinike "Arona i Staroptik" predstaviće projekat "Dve ordinacije u jednoj", koji će za posetoce sajma omogućiti besplatne preglede specijalista sportske medicine, oftalmološke preglede i merenje očnog pritiska.

U oblasti dentala i stomatologije kompanija "Neodent" postaviće u hali 3 specijalnu ordinaciju za oralnu hirurgiju, sa svom pratećom aparaturom i izložbom najsavremenijih uredjaja i materijala iz oblasti protetike.

Kompanija "Mikodental" obogatiće sajamsku izlagačku ponudu najnovijom generacijom "Zirkozahn" implanta, CAD/CAD sistema, radionicama i nagradnim igrama za posetioce.

Na sajam se ove godine vraća i kompanija "Superlab" sa najnovijom generacijom laboratorijske opreme, kompanija "Bredent" proslaviće na sajmu 40 godina uspešnog poslovanja a "Akord dental" će obeležiti dve decenije svojih poslovnih uspeha.

U okviru pratećeg stručnog programa, u Maloj konferencijskoj Sali hale 3a, u organizaciji Beogradskog univerziteta i Evropske mreže preduzetništva, biće održan "Bioćemteć" - B2B susret stručnjaka iz oblasti biomehanike.

U velikoj konferencijskoj Sali hale 3a, u organizaciji Udruženja stomatologa Srbije, biće organizovan i veliki simpozijum stomatologa pod nazivom "Inovacijama do uspeha".

U promo - edukativnom programu posetioce sajma, na galeriji hale 3, očekuje niz besplatnih pregleda i usluga, od merenja šećera u krvi i krvnog pritiska, do besplatne masaže u masažnima foteljama i promocije novih medicinskih, stomatoloških i farmaceutskih proizvoda.

Kompanija "Aktavis" promovisaće, pored ostalog, najnoviji rastvor za ispiranje ušne duplje "Oralfluks", Medika Estetika promovisaće edukativne programe iz oblasti anti - aging medicine, a na štandu Asocijacije "Žena plus" posetioci će dobiti besplatne kondome i prisustvovaće promociji knjige o reproduktivnom zdravlju.

Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć organizovaće svakodnevne pokazne vežbe primene osnovnih mera u oživljavanju utopljenika i upotrebi automatskog spoljašnjeg defibrilatora.

Na platou ispred hale 3 od 11. oktobra biće otvorena Jesenja prodajna izložba cveća i sadnog materijala Hoteks, koja će trajati do 16. oktobra. Najuspešnijim izlagačima, u subotu, 11. oktobra u 12 sati, na sajamskoj bini na galeriji hale 3, biće uručena zvanična priznanja i nagrade sajma "Medident".

Sajam će trajati do 11. oktobra, a cena ulaznica je 300, a za grupne posete 150 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: