Aplikacija odgovara na vaša pitanja o zdravlju

Francuz Žan-Baptist Diran razvio je aplikaciju “Boddy” koja svakodnevno prati svoje korisnike vezano za njihovo zdravstveno stanje, omogućavajući im lekarske savete o raznim temama.

Zdravlje

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 28.08.2014.

16:54

Default images

On je došao na tu ideju kada je njegovu suprugu, u drugom stanju, ubola pčela za stomak. Oni su, u panici, otišli u hitnu pomoć, ali su ih odatle vratili kući, objasnivši im da je njihov dolazak bio bespotreban.

Iz te nezgode rodio se “Boddy”, dostupan besplatno na operativnim sistemima iOS i Android, objavljeno je na veb sajtu rtl.fr.

Ukupno 15 lekara dežura non-stop svih sedam dana u nedelji - dermatolozi, nutricionisti, pedijatri i ostali.

Prvo pitanje je besplatno, a potom se plaća 5,99 evra po pitanju. Svaki put se u roku od dva sata dobija personalizovan savet.

“Boddy” već ima više od 110.000 korisnika.

Među njima je mnogo adolescenata koji postavljaju pitanja o svojoj seksualnosti. Obezbeđivanje anonimnosti mnogo znači, sve ostaje poverljivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: