Test za trudnoću mu spasao život

Jedan muškarac odlučio je da isproba test za trudnoću koji je u njegovom stanu zaboravila bivša devojka. Rezultat ga je potpuno šokirao.

Zdravlje

Izvor: http://magazin.net.hr

Subota, 08.03.2014.

19:01

Default images

Nakon što je otkrio da mu je bivša devojka u stanu ostavila neiskorišćeni test za trudnoću, jedan muškarac iz znatiželje je odlučio da se testira. Međutim, ono što se dogodilo nakon što se popiškio na test, nije mogao da predvidi ni u najluđim snovima.

Kada je indikator pokazao dve crte, što je oznaka za trudnoću, znatiželjni šaljivdžija fotografisao je štapić pa se prijateljima na društvenim mrežama pohvalio da je ''trudan''.

Naravno, sve je dobro nasmejao, a jedan njegov prijatelj je otišao korak dalje i na Redditu napravio komični strip cele situacije. Nakon što je on osvanuo na internetu, neki korisnici su ga upozorili da rezultat može ukazivati na zdravstvene probleme.

"Ako vam je test na trudnoću bio pozitivan, to može značiti da imate rak testisa. Proverite na Guglu", savetovao je jedan komentator.

Muškarac je njegove reči shvatio ozbiljno i otišao na lekarski pregled. Ispostavilo se da je zaista imao rak na desnom testisu.

Iako mu je šala na kraju spasila život, lekari upozoravaju kako testovi za trudnoću ne mogu baš svaki put pouzdano da ''nanjuše'' rak testisa pa su redovne kontrole obavezne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: