Šta sve doktori vade iz ljudi?

Doktori su izvadili 10cm dugu čeličnu viljušku iz penisa muškarca od sedamdeset godina, nakon seksualne avanture koja je krenula po zlu.

Zdravlje

Izvor: B92

Utorak, 20.08.2013.

10:40

Default images

Australijanac (70) je posle 12 sati bola otišao u bolnicu u Kanberi žaleći se na krvarenje u genitalijama. Priznao je da je stavio parče čelika u svoju uretru u želji da se samozadovolji.

Nažalost, pokušaj nije uspeo, odnosno viljuška se zaglavila i uzrokovala neverovatan bol. Punih 12 sati on je sakupljao hrabrost da se obrati za medicinsku pomoć.

Viljuška je toliko čvrsto bila smeštena da su je doktori jedva pronašli. Međutim, pošto je locirana, uspešno je izvađena i muškarac je otišao kući bez većih oštećenja.

Naslov članka u "Internacionalnom žurnalu hirurgije" bio je "Neobični predmeti nađeni u uretri" u kojoj se, kako lekari navode, ne nalaze često ovako neobične stvari ali evo spiska do sada nađenih: četkive za zube, olovke, ključevi, plastične čaše, termometri, biljke i povrće, zmije, vosak i lepak.

Prema istraživanjima, muškarce češće nalaze sa stranim objektima u genitalijama od žena. Ove situacije se dešavaju tokom pokušaja "patološke maturbacije i korišćenja nedozvoljenih supstanci i trovanja."

U većini slučajeva, postiđeni pacijenti sami pokušavaju da izvade predmete a prava opasnost vreba od infekcija koje mogu dovesti do smrti. Zbog toga lekari pacijente savetuju da se obavezno obrate lekarima kada se nađu u sličnoj situaciju, kako bi spasli svoj život i izbegli trajna oštećenja.

Tipični simptomi nakon ubacivanja stranog objekta u mušku uretru jesu abdominalni bol, bol u penisu, otok glavića, upala uretre, bol tokom seksa, krvavi urin, visoka temperatura i nemogućnost mokrenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: