Fanovi ispunjavaju želje devojčice umrle od raka

Talia Kastelano umrla je nakon teške borbe protiv raka. Imala je 74 želje koje sada umesto nje ispunjavaju njeni fanovi.

Zdravlje

Izvor: B92

Nedelja, 21.07.2013.

20:37

Default images

Pet dana pre smrti, porodica Kastelano objavila je na Fejsbuk stranici popis njenih skromnih želja.

Talia je tako želela da pokloni cveće strancu, ode na koncert Džastina Bibera, da poseti Njujork i radi šta joj padne na pamet – da pleše na kiši, da se tetovira...

Brojni ljudi su uskoro uzeli stvar u svoje ruke i umesto preminule trinaestogodišnjakinje počeli su da ispunjavaju njene želje a fotografije su slali njenoj porodici.
Facebook
„Talija je svuda oko nas i ne bismo mogli da budemo srećniji“, napisala je njena porodica na Fejsbuku dan nakon što je umrla.

„Znamo da joj se sviđa pažnja koju joj pružate. Dobili smo veliki broj poruka ljubavi, dobrote i podrške. Dok čitamo poruku za porukom, smejemo se i plačemo od tuge i radosti“.

Talija Kastelano je učinivši vrlo mnogo u veoma kratkom roku postala inspiracija mnogima, a jedna od njenih želja bila je da pruži podršku i pomoć nekoj osobi koja je nedavno obolela od raka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: