Čovek dijetom pobedio rak

Alanu Tejloru su lekari rekli da je njegov rak neizlečiv, ali svega četiri meseca kasnije rak je nestao zahvaljujući dijeti koju je sam smislio.

Zdravlje

Izvor: B92

Nedelja, 16.09.2012.

19:00

Default images

Nakon dijagnoze Alan nije želeo da odustane i pokušao je da pronađe alternativan metod lečenja na Internetu.

Nakon detaljne pretrage odlučio je da drastično promeni način ishrane, nakon čega je otkrio da se njegovo zdravstveno stanje drastično poboljšalo.

Tejlor je izbacio meso i mlečne proizvode iz ishrane i zamenio ih sa 10 porcija sirovog voća i povrća. U svakodnevnu ishranu dodao je ječmenu travu u prahu, kari, semenke kajsija i tablete selenijuma.

Alan se na ove promene odlučio nakon pisma koje je primio 30. aprila u kom mu je rečeno da više nema poente da ide na hemoterapiju pošto mu ona, kao ni operacija, neće pomoći.

„Rekli su mi da će se rak i ako ga iseku, ponovo pojaviti na nekom drugom mestu. Međutim, odlučio sam da ostanem pozitivan i probam da nađem sopstveni lek. 6. avgusta dobio sam pismo iz bolnice u kom stoji da se rak povukao. Nema sumnje da mi je dijeta pomogla, a košta svega 30 funti nedeljno“, izjavio je Tejlor za Sunday Mirror.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: