"Suvi seks" opasan po genitalije

Erotski ples poznat i pod nazivom “daggering” uzrok je sve češćih preloma penisa na Jamajci, a vlada te zemlje apeluje na mlade da se suzdrže od ovakve “zabave”.

Zdravlje

Izvor: B92

Nedelja, 16.09.2012.

15:01

Default images

Ovaj plesni stil podrazumeva podražavanje pokreta u seksu, ali preko garderobe i zauzimanje različitih poza uz ritam muzike. Međutim, zbog velikog trenja i grube “igre” često dolazi do preloma penisa ili drugih manje ili više opasnih povreda.

Zbog toga su organizovani i brojni javni protesti koji zahtevaju da Vlada Jamajke zabrani pesme i spotove sa latentno seksualnim sadržajem.

“Daggering” poznat i kao “suvi seks” tako više neće moći da se emituje na televiziji, niti će smeti da se snimaju takvi video spotovi, odlučila je tamošnja radiodifuzna komisija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: