Žena koja ima 100 orgazama dnevno

Jedna medicinska sestra iz SAD pati od neobične bolesti koja se manifestuje nekontrolisanim orgazmima i po sto puta dnevno.

Zdravlje

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.08.2012.

11:24

Default images

Kim Remzi (44) stalno oseća seksualno uzbuđenje, a svaki pokret može biti okidač za orgazam. Vožnja gradskim prevozom, šetnja, pa čak i poslovi u domaćinstvu mogu pokrenuti reakciju.

Iako mnoge žene priželjkuju da orgazam doživljavaju češće, Kim je očajna zbog svog stanja.

Ona je stalno iscrpljena, trpi bolove i ne može da ostvari normalnu vezu.

Zapravo, u njenom slučaju je reč o neizlečivom poremećaju konstantnog uzbuđenja genitalija za koji lekari krive ciste na kičmi koje je dobila posle pada niz stepenice pre deset godina.

Ova žena prvi put je osetila probleme posle seksa s dečkom 2008.

“Imala sam konstantne orgazme tokom četiri dana. Mislila sam da sam poludela. Desilo se i sa sledećim partnerom, pa sam morala da sedim na zamrznutom grašku, kako bih barem malo ublažila reakciju”, kaže Kim.

Iako se mnogi šale na račun njenog problema, lekari tvrde da tu nema ničeg smešnog.

Osobe koje pate od konstantnog uzbuđenja genitalija nemaju s kim da razgovaraju o svom problemu, jer se plaše da će ih drugi doživeti kao nimfomane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: