Osniva se fondacija "Ejmi Vajnhaus"

Otac nedavno preminule pevačice Ejmi Vajnhaus, Mič izjavio je kako planira da osnuje fondaciju sa imenom njegove ćerke, koja će pružati pomoć ljudima koji se bore sa bolestima zavisnosti, preneli su mediji.

Zdravlje

Izvor: Tanjug

Sreda, 27.07.2011.

12:01

Default images

''Ako ne možete da priuštite privatnu kliniku za rehabilitaciju, morate čekati na listi i do dve godine'', rekao je na ćerkinoj sahrani Mič Vajnhaus.
On je rekao kako je njegovu ćerku ''osvojila'' droga i da se ''snažno borio sa njenim problemima sa pićem''.

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus (27) kremirana je juče posle podne u krematorijumu "Golders Grin", posle komemorativnog skupa odžanog na groblju ''Edžberbi'' u severom delu Londona.

Služba je počela molitvama, a posmrtni govor njenog oca završen je rečima: "Laku noć moj andele, čvrsto spavaj. Mama i tata te puno vole".
On je još dodao kako je njegova ćerka, pokušavala da se izbori sa problemima sa alkoholom i da je ''tri nedelje bila kompletno ''čista''''.

Ejmi Vajnhaus pronađena je mrtva u subotu, 23. jula, u svom stanu u Londonu. Autopsijom nije utvrđen uzrok njene smrti. Očekuju se rezultati toksikoloških analiza, koji bi trebalo da budu poznati za dve do četiri nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: