Zujanje u ušima

Zujanje u ušima? Tinnitus. Dobro čujem, otoskopski nalaz obostrano uredan, Rinne+obostrano, audiometrija pokazuje obostrano uredan sluh, timpanogram kao i AR obostrano uredni. Naizgled sve u redu ali i dalje mi zuji u ušima? Imam 29 godina.

Izvor: B92

Nedelja, 08.05.2011.

13:28

Default images

Zujanje u ušima je jako čest problem koji može poremetiti kvalitet života, ali najčešće nije znak neke teške bolesti. Veoma je bitno da su do sada urađene analize dobre. Iako ste veoma mladi, moguće je da postoji problem sa cirkulacijom, pa je iz tog razloga neophodan pregled neurologa. Ukoliko se neurološkim pregledom odbace značajniji uzroci zujanja u ušima, preporučujem upotrebu biorezonantne terapije, ili akupunkturu. Takođe, određeni biljni preparati za poboljšanje zdravlja krvnih sudova mogu dovesti do smanjenja Vaših tegoba.

Dr Aleksandra Bocokić Stefanović, lekar opšte prakse, Lekarinfo.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: