Probadanje u predelu srca

Dešava mi se s vremena na vreme da kada se naglo okrenem u stranu ili jako nasmejem i da me nešto preseče u predelu srca. Posle toga pri udisaju me opet boli na tom mestu i nekad par minuta ne mogu da udahnem do kraja jer me boli. Zašto je to tako?

Izvor: B92

Utorak, 14.12.2010.

13:44

Default images

Da bi smo Vam dali što bolji savet moramo da imamo što više informacija o Vama lično, tj. koliko imate godina, kog ste pola, da li bolujete od neke bolesti, itd. Ali pretpostavljam da ste verovatno zdrava osoba, koja ima ove simptome.Takvi simptomi bolova u grudima i teškog disanja mogu da budu i normalna pojava u pojedinim situacijama, ali mogu biti i znaci nekih patoloških poremećaja u radu pluća ili srca.

Na primer, upale pluća, hronične opstruktivne bolesti pluća, astme, zatim tahikardije, angine pectoris i sl. Zato je neophodno da imamo više informacija. U svakom slučaju simptomi koje navodite mogu biti potpuno beznačajni ali i ozbiljni. Savetujem Vam da odete kod svog lekara na jedan rutinski pregled i otklonite svaku sumnju.

dr Vesna Dinić Arsić, lekar opšte prakse Lekarinfo.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: