Tri stvari koje nikako ne smete da stavljate na vaše intimne delove

Muškarci su upozoreni da ne stavljaju određene proizvode blizu njihovih intimnih delova tela jer mogu da im nanesu veliku štetu.

Zdravlje

Izvor: B92

Četvrtak, 17.10.2019.

16:39

Default images
Foto: Depositphotos/Genrix20061.mail.ru

Prema vašim intimnim delovima tela treba da se odnosite veoma pažljivo. Pojedini muškarci u želji da njihov penis izgleda lepše, pribegavaju upotrebi nekih "prirodnih lekova". U stvarnosti, ti "lekovi" mogu da nanesu više štete nego koristi. Ukoliko ste se ikada pitali da li je sve u redu sa vašim penisom, njegovim izgledom i performansama, onda je bolje da posetite urologa. Sledeće tri stvari nikako ne smete da stavljate na vaše intimne delove, ako ne želite da sebe dovedete u još veći problem.

Pasta za zube

Sumnjivi savetodavci predlažu muškarcima da stave pastu za zube na penis ako žele da duže izdrže u krevetu, piše Dejli star (Daily Star). To može da nanese samo veću štetu nego korist. Ulje peperminta u pasti za zube, uključujući i komponente za izbeljivanje zuba mogu ekstremno da iritiraju vašu kožu na intimnim delovima. Mogu da se pojave blage opekotine, otok i plikovi koji su zastrašujući. Pastu za zube nikako ne smete da koristite kao lubrikant.

Prirodna vijagra

Danas se na internetu sve i svašta reklamira kao dobro sredstvo za poboljšanje seksualnih performansi. Naročito opasne mogu da budu "prirodne vijagre" koje uzimate na svoju ruku. Konsultujte se sa lekarom pre nego počnete da koristite bilo kakvo sredstvo za poboljšanje seksualnih performansi.

Krema za depilaciju

U poslednjih par godina sve više muškaraca počelo je više da brine o svom izgledu tamo dole, a neki muškarci se ne libe ni da urade brazilku. Za mnoge su kreme za depilaciju odličan način da skinu neželjene dlačice, a da izbegnu bol. Iako su ovakve kreme potpuno bezbedne za upotrebu na ostalim delovima tela, kada su u pitanju intimni delovi situacija je drugačija. One mogu ozbiljno da iziritiraju vašu kožu. Kod dermatologa se često javljaju muškarci koji su iziritirali kožu oko penisa ili kožu testisa. Imajte na umu da morate voditi računa koliko su agresivna sredstva koja upotrebljavate za negu tela i lepotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: