Pampers Premium Care: Jezik dodira

Od prvog dodira, bebe ne osećaju ništa sem ljubavi u najboljoj Pampers zaštiti za kožu

Zdravlje

Izvor: B92

Petak, 21.04.2017.

16:15

Default images

Od prvog trenutka kada se dotaknu, dodir kože na kožu je jezik ljubavi koji povezuje majke i bebe. Međutim, bebina koža mora da bude zaštićena da bi zaista mogla da uživa u ovim momentima. Sa prvim dodirom, majka je ta kojoj beba najviše veruje. Zato nije iznenađenje što majke žele najbolje za svoje bebe i da žele da im pruže nežni dodir. Svaki dodir, zagrljaj, poljubac, golicanje će pomoći bebi da razvije jaku vezu sa svojim roditeljima. Dodir je jezik koji bebe najbolje razumeju u prvim trenucima života i roditelji treba da budu tu za njih. Međutim, bebina koža mora biti zaštićena da bi što više uživala u ovakvim momentima. Zato, obucite ih u najbolju zaštitu naših Pampers Premium Care pelena, sa svilenom mekoćom i do 12 sati bez vlage, pomagajući vašoj bebi da se oseća udobno, tako da sve što oseti jeste ljubav.

Kako Pampers Premium Care pomaže u zaštiti bebine kože? Sa specifičnim karakteristikama: jedinstveni Premium Care upijajući sloj, svilena mekoća, 3 upijajuća kanala, indikator za vlagu, materijali kroz koje koža može da diše i oblik koji pruža udobnost.

Pampers Premium Care pelene su dizajnirane za bebe od njihovog prvog dana života, kreirane su za njihov nežan dodir sa kožom sa mekanim slojem koji ih okružuje.

Ovo su razlozi zbog kojih je Pampers Premium Care preporučen od strane Udruženja Pedijatara Srbije. Pampers ekspert, specijalista pedijatrije Prim. dr Radovan Lukešević kaže:

Kao pedijatar, predlažem redovno menjanje pelena, pogotovo u prvim mesecima, tako da je izbor pelena veoma bitan. Noseći kvalitetne pelene kroz koje koža diše, kao što su Pampers Premium Care, omogući -će idealne uslove za kožu u delu pelena. Ovo predstavlja okruženje gde vazduh može da cirkuliše, uslovi su balansirani i vlaga se brzo suši sa kože. Kada je koža suva i zdrava, beba će imati normalan razvoj i rast.“

Pampers Premium Care omogućava mališanima najbolju zaštitu, kako ne bi osećali ništa drugo sem ljubavi roditelja.

Ø Jedinstveni upijajući sloj je kreiran kako bi uklonio vlagu i prljavštvinu sa bebine kože. Pampers Premium Care je jedina Pampers pelena koja ima mrežasti gornji sloj, koji ima strukturu pčelinjeg saća sa otvorima koji omogućavaju da se sve upije u srž pelene.

Ø Zbog 3 apsorbujuća kanala koje sadrži materijal, Pampers Premium Care pelene održavaju bebinu kožu suvom , zahvaljujući mikro delovima koji brzo upijaju vlagu.

Ø Disanje: da bi koža disala, zadnji sloj pelene ima mikro pore koje omogućavaju svež vazduh da ulazi, a vlaga da izlazi, održavajući bebinu kožu svežom i udobnom.

Ø Oblik koji ima pelena oblikovan je prema pupku bebe tako da pelena pruža udobnost.

Dodir je jezik koji bebe razumeju od prvog dana života i mi, roditelji, treba da budemo uz njih. Sa Pampers Premium Care, od prvog dodira, bebe osećaju samo ljubav u najboljoj Pampers zaštiti kože.

Pampers – preporučen od strane Udruženja pedijatara Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: