Najbolja Pampers zaštitu za bebinu kožu

Kako Pampers Premium Care pomaže u zaštiti bebine kože? Sa specifičnim karakteristikama: jedinstveni Premium Care upijajući sloj, svilena mekoća, 3 upijajuća kanala, indikator za vlagu, materijali kroz koje koža može da diše i oblik koji pruža udobnost.

Podeli

Svaki dodir, zagrljaj, poljubac, golicanje će pomoći bebi da razvije jaku vezu sa svojim roditeljima. Dodir je jezik koji bebe najbolje razumeju u prvim trenucima života i roditelji treba da budu tu za njih. Međutim, bebina koža mora biti zaštićena da bi što više uživala u ovakvim momentima. Zato, obucite ih u najbolju zaštitu naših Pampers Premium Care pelena, sa svilenom mekoćom i do 12 sati bez vlage, pomagajući vašoj bebi da se oseća udobno, tako da sve što oseti jeste ljubav.

Zato što bebina koža raste, ona zahteva posebnu negu kako bi imala zdrav psihomotorni razvoj. U poređenju sa kožom odraslog čoveka, bebina koža ima manju zaštitu – propustljivija je i može se lako inficirati.To su razlozi zbog kojih koža bebe ima posebne zahteve i treba joj više zaštite. Takođe, prvi kontakt između majke i bebe je kroz kožu i to je način na koji stalno stvaraju vezu. Kako bi majka i beba mogle da uživaju u svakom momentu, bebina koža mora biti zaštićena. Zbog toga roditelji moraju da izaberu kvalitetne proizvode koji će najbolje štititi kožu bebe ", rekao je Pampers stručnjak i Pedijatar specijalista Prim. Dr. Radovan Lukešević.

Ne samo da čujete, nego i da vidite kako nivo zaštite novih i poboljšanih Pampers pelena izgleda posetite: https://www.youtube.com/watch?v=Ie-0sqgRn7o&feature=youtu.be

Jedna od najvrednijih prednosti Pampers Premium Care pelena je jedinstveni upijajući sloj kreiran kako bi uklonio vlagu i prljavštvinu sa bebine kože. Pampers Premium Care je jedina Pampers pelena koja ima mrežasti gornji sloj koji ima strukturu pčelinjeg saća sa otvorima koji omogućavaju da se sve upije u srž pelene. Zbog 3 apsorbujuća kanala koje sadrži materijal, Pampers Premium Care pelene održavaju bebinu kožu suvom , zahvaljujući mikro delovima koji brzo upijaju vlagu.

Prim. dr. Radovan Lukešević dodaje:

“Pampers Premium Care su namenjeni za upotrebu u prvim danima života bebe i prilagođeni su za osetljivu kožu bebe. Dodir je jedini jezik koji bebe razumeju u prvim mesecima i zbog toga je Pampers Premium Care pravi izbor. Jedinstveni upijajući sloj kreiran kako bi uklonio vlagu i prljavštvinu sa bebine kože. Svilena mekoća, indikator za vlagu, materijali kroz koje koža može da diše i oblik koji pruža udobnost su samo dodatni razlozi da se odlučite za Pampers Premium Care.”

Pampers Premium Care – preporučen od strane Udruženja pedijatara Srbije.

Prati B92 na Viberu

Zdravlje: PR

Beba u pokretu

Da li je Vaša beba uvek u pokretu? Da li postaje nestrpljiva za vreme uobičajenog menjanja pelena, praveći od toga veliki izazov za sve? To znači da je pravi trenutak za isprobavanje Pampers Pants!

zdravlje: pr utorak 26.09. 15:05 Komentara: 0

JOD - za zdravu mamu i bebu

Svi znamo da postoje navike koje su veoma štetne u trudnoći ali isto tako postoje i one dobre, i za vas i za plod. Isto tako postoje namirnice koje nisu baš zdrave ali i one bogate vitaminima i mineralima dragocenim prvenstveno za plod.

zdravlje: pr ponedeljak 25.09. 09:45 Komentara: 0

Dekoncentrisani ste? Rešenje je JOD!

Tokom vrelih, tropskih dana koncentracija i pamćenje često zakažu. Ne možemo ceo dan sedeti pod klima uređajem kako bi izbegli pad koncentracije. Moramo pronaći rešenje kako ostati u ,,budan” ceo dan. Rešenje za taj problem je jod.

zdravlje: pr sreda 19.07. 15:04 Komentara: 0

Značaj zabave

Pitanje: Kako dete koje je tek prohodalo uči o svetu? Odgovor: Kroz igru. Jednostavno je. Svaki događaj, objekat ili aktivnost je za vaše dete prilika za igru.

zdravlje: pr ponedeljak 19.06. 14:35 Komentara: 0
strana 1 od 9 idi na stranu