Pampers pomogao 20 porodilišta u Srbiji

Beograd, Valjevo, Kraljevo, Aranđelovac, Sombor, Pančevo, Senta, Leskovac Kruševac, Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda, Subotica i Lazarevac prvi su od 20 gradova koji su dobili pomoć zahvaljujući donaciji Pampersa, koji uključujuje nameštaj i pelene za novorođenčad, obeležavajući 11 godina partnerstva između Pampersa I UNICEF-a kroz kampanju 1 pakovanje = 1 vakcina.

Podeli

Ostalih šest gradova, Bačka Topola, Vrbas, Niš, Kragujevac, Užice i Jagodina, će takođe dobiti dragocenu pomoć u narednim danima. Zahvaljujući ovoj kampanji, porodilišta u 20 navedenih gradova, imaće bolje uslove za mame i bebe u njihovom najnežnijem periodu.

Ovih 20 gradova izbralo je 24 867 građana Srbije koji su glasali na zvaničnoj fejsbuk stranici Pampersa u decembru prošle godine. Pampers želi da se zahvali svima koji su glasali i tako pomogli da se izaberu porodilišta kojima je bila potrebna pomoć.

Ove godine Pampers i UNICEF slave 11 godina partnerstva sa kampanjom 1 pakovanje = 1 vakcina. Pokazali smo u ovom period da zajedno možemo da poboljšamo život majki i dece širom sveta.

U cilju naše zahvalnosti svim roditeljima koji su podržali kampanju, Pampers će pomoći porodilištima u 20 gradova Srbije, dajući im nameštaj i pelene za bebe. Ovim koracima Pampers nastavlja da pomaže u nezi beba od prvog dana njihovog života.

Na zvaničnoj Pampers fejsbuk stranici, svako je mogao da glasa za gradove u Srbiji gde će se porodilišta renovirati. Svaki glas predstavlja šansu za uređenje porodilišta. Ovim gestom, ljudi koji su glasali pomogli su majkama i bebama u Srbiji i tako pokazali da svi zajedno možemo da učinimo svet boljim.

Pampers UNICEF 1 pakovanje = 1 vakcina kampanja

Partnerstvo između Pampersa i UNICEF-a traje 11 godina i tokom ovih godina tetanus je iskorenjen iz 17zemalja. Pampers poziva roditelje da im se pridruže u posebnoj rođendanskoj želji: da pomognu da se tetanus (MNT) uništi svuda gde je i dalje prisutan. Tetanus pogađa porodice u najsiromašnijim regijama sveta i javlja se kod nehigijenskih porođaja, kao na primer kada se pupčana vrpca seče nesterilizovanim instrumentima. Kada se beba zarazi tu nema pravog leka. MNT se javlja kod 49,000 beba svake godine, što je jednako jednako jednom bebinom životu na svakih 11 minuta. Za 11 godina Pampers i UNICEF partnerstvo ima samo jednu želju: da eliminiše tetanus kod majki I beba svuda u svetu. Zahvaljujući podršci roditelja, odkako je ova kampanja počela, 500 000 beba je spašeno i jedna vakcina dolazi do majki i beba svake sekunde.

Pridružite nam se u našoj, kao i vašoj želji za 11. rođendan Pampers i UNICEF saradnje, da pomognemo da se zaštite bebe od tetanusa. www.Pampers.com

Prati B92 na Viberu

Zdravlje: PR

Beba u pokretu

Da li je Vaša beba uvek u pokretu? Da li postaje nestrpljiva za vreme uobičajenog menjanja pelena, praveći od toga veliki izazov za sve? To znači da je pravi trenutak za isprobavanje Pampers Pants!

zdravlje: pr utorak 26.09. 15:05 Komentara: 0

JOD - za zdravu mamu i bebu

Svi znamo da postoje navike koje su veoma štetne u trudnoći ali isto tako postoje i one dobre, i za vas i za plod. Isto tako postoje namirnice koje nisu baš zdrave ali i one bogate vitaminima i mineralima dragocenim prvenstveno za plod.

zdravlje: pr ponedeljak 25.09. 09:45 Komentara: 0

Dekoncentrisani ste? Rešenje je JOD!

Tokom vrelih, tropskih dana koncentracija i pamćenje često zakažu. Ne možemo ceo dan sedeti pod klima uređajem kako bi izbegli pad koncentracije. Moramo pronaći rešenje kako ostati u ,,budan” ceo dan. Rešenje za taj problem je jod.

zdravlje: pr sreda 19.07. 15:04 Komentara: 0

Značaj zabave

Pitanje: Kako dete koje je tek prohodalo uči o svetu? Odgovor: Kroz igru. Jednostavno je. Svaki događaj, objekat ili aktivnost je za vaše dete prilika za igru.

zdravlje: pr ponedeljak 19.06. 14:35 Komentara: 0
strana 1 od 9 idi na stranu