Krv u semenoj tečnosti

Imam krvi u ejakulatu. Urin mi je negativan na bakterije, sperma mi je negativna na gljivice i bakterijska flora je normalna. Analiza krvi mi je dala sledeće bitne faktore: PCT 1.1 (van normalne granice) i Lym 51% (na granici normale). Doktor je konstantovao upalu bešike i dao mi da pijem uvin čaj. Pio sam ga 5 dana i nije me prošlo nakon 2 nedelje. Da li je moguće da je nešto drugo po sredi ili samo treba vremena da prođe? U apoteci su mi rekli da ne smem da pijem duže od 5 dana uvin čaj.

Zdravlje

Izvor: B92

Nedelja, 08.05.2011.

13:21

Default images

Hemospermia - nalaz krvi u spermi je najčešće posledica upalnih procesa na prostati, iako u starijim godinama i drugi razlozi mogu biti uzrok. Ja bih Vam predložio da deset dana uzimate ciprofloksacin hidrohlorid (antibiotik) 2x1 pre jela, sa AC Zymes (probiotik) 3x1 pre jela, a posle deset dana antibiotika da nastavite sa biljnim antibiotikom, interleukin tablete, 2x1 pre jela dok ne utrosite kutiju (50 dana). Sve vreme uzimati dosta tečnosti. O preparatima se informisite na: www.biobalance.rs Što se tiče uvinog čaja, možete ga uzimati duže vreme u neograničenim količinama.

Dr Ljubiša Bocokić, specijalista urologije, Lekarinfo.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: