Pobedite sindrom kompjuterskog vida

Da li provodite više od dva sata dnevno pred kompjuterom? Ako je vaš odgovor da, onda je moguće da ste u opasnosti od sindroma kompjuterskog vida.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

  1. Kod mene se javio drugi problem obzirom da sam od malena na kompjuterima i da sada radim u IT sektoru. A to je problem sa xy osama ili sa odredjivanjem rastojanja u fizickom svetu pa ne mogu uvek da odredim koliko je nesto udaljeno od mene iako imam savrsen vid pocinje da mi se javlja zamor za kompjuterima. Ukoliko radim sa dosta teksta i tabela na ekranu posle nekog vremena sve na ekranu pocne da mi seta napred nazad i od toga me onda ubija glava ili peku oci i moram da pravim pauze. Kod ocnog su mi rekli da mi oci funkcionisu kao sa kompjuterima gde je daljina vestacki odredjena i da zato imam problema i da su mi zato pomerene te ose i da bih zato morao da nosim specijalne naocare bez dioptrije, koje bi popravljale te ose.
    (Iceman, 17. septembar 2012 13:48)

    # Link komentara

Autobusi za mamuranje hit u svetu

1.02.2015. | Komentari: 1

Zaboravite na kafu, aspirine i masne doručke. Najbolji način da prebrodite mamurno jutro je da se ukrcate u autobus za mamurluke.

Psi

9 zdravih namirnica za vašeg psa

1.02.2015. | Izvor: zivotinje.rs | Komentari: 0

Kao odgovorni i informisani vlasnik psa sigurno znate da previše hrane koju mi koristimo može biti štetno po zdravlje vašeg ljubimca. Međutim, postoje neke namirnice koje se bezbedno mogu dodati obroku za psa u umerenim količinama.