Subota, 04.02.2023.

16:46

Zašto muškarci žive kraće od žena?

Izvor: DW

Zašto muškarci žive kraæe od žena? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

Ena

pre 1 godinu

Na zapadu gde živim svaki muškarac ili većina njih, pa i ja radi od 10 pa čak 15 sati dnevno, žene retko koja više od 8 max 10 i šta će mo sad? kada dođemo sa posla oprati još prozore možda.
(Zastava101Specijal)
Promeni državu ili posao..i laži manje.
15 sati, mda..

Bas zgodno

pre 1 godinu

Zato što je zakon pisan tako da kod razvoda muškarcu ostaju obaveze a ženama prava. 

Samo ako postoje deca ili zajednicka imovina i jedno i drugo je zajednicko pa ne vidim problem. Ljudi u vezama bez dece ili oni koji nemaju zajednicku imovinu se isto svi zale ali ne ostave dok ne nadju drugu, najcesce, mladju da im zvoca :D

Bas zgodno

pre 1 godinu

@Crna udovica - zgodno, ne mogu da se kontrolisu, prave pogresne izbore a drugi krivi!? Pa sjajno ste to smislili da ne budete odgovorni ni za sta. Kao dvogodisnje dete koje sve hoce da mu padne s neba. Ako pustas da te vodi nagon snosi posledice i prestani da upires prstom u drugoga. Pazi molim te, pravim gluposti, ne brinem ni o cemu, izigravam fikus a da mi drugi mi kriv za probleme

Crna udovica

pre 1 godinu

Pa kad dozvoljavate da ne birate vec ste fikusi, onda ne znam kako ocekujete da prodjete dobro. Za ovu genetsku superiornost ne znam sta da kazem, ovde nas ubedjujete da ste i pametniji i inteligentniji pa kako vas vazda nasamare?
(Dijana, 5. februar 2023 11:21)

Nagon. Jak sexualni nagon muškarcima ubija pamet. Neki to zovu ljubav, ali je u pitanju izraženi sexualni nagon uslovljen delovanjem muških hormona na mozak. Zbog toga velika večina muškaraca sklona da misli pogrešnom glavom, a žene su toga i te kako svesne i to obilato koriste.

Bas me zanima

pre 1 godinu

Je l isto pitaš žene koje uđu, i ostanu u vezi sa nasilnikom?
(Kaster Troj, 05. februar 2023 00:05)

Ne, zato sto ce nasilnik otici za zenom i ubiti i nju i roditelje i neretko i decu. Bitna razlika, zar ne? Dakle, zasto ste s nekim ko vam ne prija, a mozete da izadjete iz veze?

Cinik

pre 1 godinu

Kakvi crni hromozomi i ostale nebuloze, ono najvažnije što muškarcima skraćuje život je žensko zvocanje, a to su i naučnici dokazali!

Milena

pre 1 godinu

Poznato je da oženjeni muškarci žive duže od neoženjenih, a udate žene kraće od neudatih. Tako da ta budalaština o ženama (udatim) koje jedu džigericu muškarcima (oženjenim)ne stoji. Brak prija muškom zdravlju, a ženskom ne.

Miloš

pre 1 godinu

"Koliko isfrustriranih muškaraca... Zašto ostajete u braku ako vam žene skraćuju život?!"
Zato što je zakon pisan tako da kod razvoda muškarcu ostaju obaveze a ženama prava. Nije bitno koliko ti krvi popije, bitno je koliko ti moraš da joj za to plaćaš.

Adam

pre 1 godinu

Hajde da uzmemo ovako,u kafani preko puta moje zgrade 90-ih već do kraja prve decenije XXI veka svi su završili.Samo je jedan nekim čudom ostao živ a najveći alkos od njih.Teški fizički poslovi često bez adekvatne zaštite.Rizično ponašanje pucnjave,divljanje u saobraćaju.Nije teško zaključiti

Dijana

pre 1 godinu

Laž je da muškarci biraju žene,upravo je obrnuto,mi smo kao glineni golubovi za odstrel! Žene su genetski mnogo lukavije,pokvarenije i proračunatije od muškarca!!!
(Aleksa22, 04. februar 2023 23:36)

Pa kad dozvoljavate da ne birate vec ste fikusi, onda ne znam kako ocekujete da prodjete dobro. Za ovu genetsku superiornost ne znam sta da kazem, ovde nas ubedjujete da ste i pametniji i inteligentniji pa kako vas vazda nasamare?

Junacine

pre 1 godinu

Ljubomorni na decu, pa kad se paznja pomeri sa njih na decu, stres, sve im smeta, stalno kukaju, ostavi to posledice. Nezreli, kompleksasi, otud i ono "ubicu i tebe i decu ako me ostavis". Pa koji roditelj to moze da kaze, u 99% muski i boli ga dupe za decu. Ode i ubije, da bi napakostio nekome da bi bilo po njegovome. Stalno se porede, kao vidi ovaj ima 5 svalerki ja nijednu... Kako njega hoce mene ne... Pa bes na te sto hoce tog drugog a njega preskacu... Nesposobni, narcisi razmazena decurlija njih 90%, cast izuzecima

Anna

pre 1 godinu

Zato sto su nezreli pa ih najmanji problem cini razdrazljivima, izbacuje iz takta, padne im klapna... razmazeni i bahati. Ako vas zene "ubijaju" nemojte da se zenite. Evo sve nezenje i ovi bez kuceta i maceta bas lepo zive, pa tako i vi. Nije zenidba pod moranje, pa izvolite. Nego hocete majku i staratelja ceo zivot, pa ste pod stresom kad nema.

Black Swan

pre 1 godinu

Nisam oženjen, verovatno i neću biti, ali gledam udovce oko sebe, puno teze podnose samoću i starost, bukvalno se zapuste I sebe i kuću, hodajuće depresije, veš mašinu ne znaju da uključe... Dok zene udovice is plaču se na sahrani i nastave dalje.

Tkd da sam oženjen ne bi voleo da živim duze.

KKK-666

pre 1 godinu

Zato, jer su muskarci neaktivni i gotovani, a znamo, da ko se ne krece
prije umire.
(Djurdja, 4. februar 2023 22:15)

Tko prije umre duze je mrtav.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)
Žena je kao lubenica, kakvu potrefiš vidiš tek kod kuće, šalim se, glavni problem je što većina trpi to što je oženio a godine prolaze, važi i za žene.

Ziki

pre 1 godinu

Уби ће их жене приговарајући
(veljko, 04. februar 2023 19:09)

Tebe će pravopis.
(Toto-ko-tunjo, 04. februar 2023 21:21)

Njemu je vazno da pise na cirilici, pravopis ne igra neku ulogu.

Vlado

pre 1 godinu

Muškarci krace žive jer više puše, više se alkoholišu, kockaju se, rade teže poslove, manje idu lekaru,više se drogiraju,više žderu od žena. To su činjenice a ostalo su sve špekulacije i ogovaranja.Takodje muškarci više trče za parama da zarade jer najlepše žene se mogu osvojiti samo parama. Žene se samo dobro udaju i imaju sve pare ovog sveta.Današnji muškarci su podrredjeni ženama i servilni su. U većini brakova koliko vidim ,žena je gospodar i gazda u braku.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Gospodo, kada su i muskarac i zena zaposleni, racunajte da pored posla koji oboje rade u firmama, zene rade jos 100% vise od muskarca u kuci. Kuvanje, pranje, peglanje, spremanje, usisavanje, prozori, kupatila, kupovine, kolaci, torte, spremanje slava, baste, cvece...
Malo li je gospodo? E probajte jedan mesec uz obavezan posao u firmi, uraditi sve ove poslove umesto supruge, pa se onda cujemo.
(Milan Indjija, 04. februar 2023 22:14)
Na zapadu gde živim svaki muškarac ili većina njih, pa i ja radi od 10 pa čak 15 sati dnevno, žene retko koja više od 8 max 10 i šta će mo sad? kada dođemo sa posla oprati još prozore možda.

Zemljoradnik

pre 1 godinu

Smelije i češće ulazimo u rizik, ne samo u životnim odlukama, nego i u stilu svakodnevnog života, ishrani, itd… često bespotrebno i zbog gluposti.

Sto mora ime ka imate id

pre 1 godinu

Zene su tu da bi radjale i produzile vrstu
Imaju ciklus svakog meseca i organizam im nakon toga stvara novu krv i na taj nacin im cisti organizam
Mi sluzimo samo za oplodnju
Uz to pijemo
Pusimo
Drogiramo se
Zderemo
Itd...
Mrzi me da objasnjavam al ko hoce neka izvuce iz konteksta

Lomim samo fine vinske case

pre 1 godinu

Zato sto su listom alkoholicari, kockari, svaleri, prezderavaci,pusaci...Pregorevaju. Svo to hazarderstvo itekako ima veze sa testosteronom (ide uz y-hromozom) i taj ih napinje da srljaju u sve.Takvima zene drobe uzalud, treba da ih vrate majkama "na drobilicu".
Oni koji se "sapnu" i kontrolisu pozive sasvim solidan vek, njima zene ne k****ju-nemaju razloga,a vrlo moguce da ni nemaju zene, jer su se uzdrzali i tog srljanja u propast. Ne treba se baviti muskarcima, to im ne godi. Ispostujmo njihovu
zelju i ostavimo ih da se krecu u neopterecujicem drustvu bilo kogbroda.A ako ipak zelite da brinete o nekome,udomite pseto.

Oldtajmer

pre 1 godinu

Pita učenik mudraca
- Učitelju, želeo bih da budem besmrtan. Šta je potrebno da uradim?
- Oženi se, kaže mudrac
- Da li ću tada biti besmrtan?
- Ne, ali proći će te želja...

Kaster Troj

pre 1 godinu

Nego da vas pitam

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)

Je l isto pitaš žene koje uđu, i ostanu u vezi sa nasilnikom?

Aleksa22

pre 1 godinu

Razveo sam se zbog zvocanja lukave i pokvarene žene,pucao sam u sebi,mislio sam da ću dobiti infarkt,ali je nikada nisam udario jer sam tako uzgajan od majke,opet žene,a bivšoj sam bio "duševna hrana za iživljavanje",sve je radila namerno,radio sam duplo više od nje,imao platu 2-3x veću od nje,ali zbog rada,ona je radila kod kuće koliko hoće,veš je stajao po 3-4 meseca neispeglan,kada su deca bila mala noću sam ustajao ja,a u 5-6h se kao budio za posao...!!! Toliko o tome kako one "pate" zbog kućnih poslova,danas ih majke uče da ništa ne znaju i ništa u kući ne rade!!! Laž je da muškarci biraju žene,upravo je obrnuto,mi smo kao glineni golubovi za odstrel! Žene su genetski mnogo lukavije,pokvarenije i proračunatije od muškarca!!!

Koko bešamel

pre 1 godinu

Koliko isfrustriranih muškaraca... Zašto ostajete u braku ako vam žene skraćuju život?! Razvedite se pa da vidimo hoćete li živeti duže. Sramotni su komentari tipa "žene se prave da su žrtve i da najviše brinu o deci". E pa da vam lepo kažem, iz ugla žene i majke, to je činjenica, žene više brinu o deci, ali ne samo o deci, već i o mužu. Pritom, mnogi su vidim ostali u prošlosti kada su žene bile samo domaćice. Žene danas rade, pa kad se vrate sa posla treba da budu odmorne za svoju decu, da spreme ručkove, operu sve, počiste, pa još raspoložene i za muža...a muževi rade samo taj jedan posao i tetoše ih žene kao da su mali i opet im žene ne valjaju...

MisterNo

pre 1 godinu

Kuvanje, ona
pranje,. masina, valjda i kod tebe
peglanje,. ja
spremanje. zajedno
, usisavanje. ja
, prozori, ona - ja mislim da nisu prljavi
kupatila, ona
kupovine. ja
kolaci, torte,. - ne pravimo
spremanje slava, zajedno
baste, cvece... ajd stvarno

(Milan Indjija, 04. februar 2023 22:14)

Mladen

pre 1 godinu

Ovaj tekst potvrđuje da su muškarci diskriminisai, jer žene ranije idu u penziju, dok bi upravo obrnuto trebalo da bude i da žene idu u penziju kasnije onoliko godina koliko duže žive.

Časlav

pre 1 godinu

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)

Žene su manipulatori, sve od reda.
Jedno ponašanje u vezi, drugo, treće, četvrto i peto u braku.
Šesto, sedmo, osmo i deveto kada dođe dete na svet.

petar markovic

pre 1 godinu

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)

cus birali... ljudi se uglavnom zene po principu daj sta das, dobro da sam nasao zenu. kakvo crno biranje. nadjes pa molis boga da ispadne to dobro

Tor

pre 1 godinu

Zato što svi Robovi žive kraće od svojih Gospodara. Logično!

Muškarci su naši BESPLATNI robovi.
(Feminina, 04. februar 2023 20:13)

Nisi ti još naišla na mene. :--)

Milan Indjija

pre 1 godinu

Gospodo, kada su i muskarac i zena zaposleni, racunajte da pored posla koji oboje rade u firmama, zene rade jos 100% vise od muskarca u kuci. Kuvanje, pranje, peglanje, spremanje, usisavanje, prozori, kupatila, kupovine, kolaci, torte, spremanje slava, baste, cvece...
Malo li je gospodo? E probajte jedan mesec uz obavezan posao u firmi, uraditi sve ove poslove umesto supruge, pa se onda cujemo.

Milos

pre 1 godinu

Radjeno je ne tako davno mislim u Danskoj istrazivanje na istu temu. Pratili su zivot 50 000 ljudi. Naucnici su dosli na zakljucak da su zene glavni uzrocnici kraceg zivot muskaraca. Kazu da svakodnevni stres koji muskarci dozivljaju od svoje lepse polovine utice na duzinu zivota. Ovo istrazivanje nije toliko odjeknulo u medijima jer su zrtve u ovom slucaju muskarci. Trenutno je javnost previse preokupirana zenama i njihovim "problemima". Svet hoce da izjednaci nasa i njihova "prava" po svaku cenu. Zene hoce da budu izjednacene sa muskarcima. Da budu direktori, politicari... bore se za sve dobro placene pozicije pozivajuci se na svoja prava. Da li ste culi da se neka poziva na "prava" kada se zaposljavaju mehanicari, zidari, moleri, vulkanizeri... Da li ste culi da je neko nekad pozvao policiju kada zena opali samar muskarcu na sred ulice. Izvinite gospodo ja postujem zene, majke, sestre... ali ovo se zove licemertstvo. Nije da kukam ali zivimo u drustvu u kome je muskarac taj koji uvek mora vise da povuce. I fizicki i psihicki. Naravno to znaci i kraci zivot. Naravno postojr izuzeci ali globalno gledano to surova istina.
Malo vise postovanja, mislim da ne trazimo previse. Ili ako je to tesko bar da se izjednacimo sa vama.

Boban

pre 1 godinu

Ko duze radi? Ko radi teze poslove? Ko cesce gine na posu i ostaje invalid? Ko gine u ratovima? Ko dobija decu posle razvoda, a ko placa alimentaciu? Koga bez pitanja i provere isteruju iz kuce na tuzbu za slostavljanje?....i da ne nabrajam vise. Sve su to razlozi za kraci zivot muskarca!

Profesor Dušan

pre 1 godinu

Dakle na osnovu vaših komentara da se zaključiti da je stres najveći uzrok smanjenja životnog veka , takođe je identifikovan uzrok stresa ,,žena" , dakle rešenje koje se nameće je nemojte živeti sa ženama živite s najboljim ortakom.
Što se dece tiče ne brinite , pravite ih ali da ta deca nikako ne budu kod žene posle zato što decu treba zaštiti od stresa .

Dakle to je plan ? samohrani očevi ?

Nego da vas pitam

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .

gogi

pre 1 godinu

Kakvi crni hromozomi. Zrtvuju se za zene i decu, rade kao konji, trose se aktivno i zato sagorevaju. Dok zene sede i glume zrtve, a ponajvise vole pricati deci kako su se bas one zrtvovale za njih. Muskarci su naivni...

...

pre 1 godinu

Zena i muskarac dodju sa posla. Zena se uhvati u kostac sa drugim poslovima, kojih ima na pretek. Muskarac legne, upali tekmu. Zena, sram je bilo, zvoca. On od muke ne zna sta ce i umre.

pajo

pre 1 godinu

Zna se nije to neka nauka...
Zbog nacina zivota..
Vise piju,puse,jedu masnu hranu...
(FreeSouL88, 04. februar 2023 19:37)

Ne idem u teretanu, jedem samo masnu hranu, pijem pusim kao turcin, sam cu sebi da se .....

ert

pre 1 godinu

Problem je u naslovu koji nije dovoljno precizan. Teskt treba da glasi: "Zašto oženjeni muškarci žive kraće od žena?". Mada svako iskren zna odgovor

шиле

pre 1 godinu

Јер за живота у браку доживе толико стреса, да нам то скрати живот за бар 5 година...

Aleksa22

pre 1 godinu

Razveo sam se zbog zvocanja lukave i pokvarene žene,pucao sam u sebi,mislio sam da ću dobiti infarkt,ali je nikada nisam udario jer sam tako uzgajan od majke,opet žene,a bivšoj sam bio "duševna hrana za iživljavanje",sve je radila namerno,radio sam duplo više od nje,imao platu 2-3x veću od nje,ali zbog rada,ona je radila kod kuće koliko hoće,veš je stajao po 3-4 meseca neispeglan,kada su deca bila mala noću sam ustajao ja,a u 5-6h se kao budio za posao...!!! Toliko o tome kako one "pate" zbog kućnih poslova,danas ih majke uče da ništa ne znaju i ništa u kući ne rade!!! Laž je da muškarci biraju žene,upravo je obrnuto,mi smo kao glineni golubovi za odstrel! Žene su genetski mnogo lukavije,pokvarenije i proračunatije od muškarca!!!

Milos

pre 1 godinu

Radjeno je ne tako davno mislim u Danskoj istrazivanje na istu temu. Pratili su zivot 50 000 ljudi. Naucnici su dosli na zakljucak da su zene glavni uzrocnici kraceg zivot muskaraca. Kazu da svakodnevni stres koji muskarci dozivljaju od svoje lepse polovine utice na duzinu zivota. Ovo istrazivanje nije toliko odjeknulo u medijima jer su zrtve u ovom slucaju muskarci. Trenutno je javnost previse preokupirana zenama i njihovim "problemima". Svet hoce da izjednaci nasa i njihova "prava" po svaku cenu. Zene hoce da budu izjednacene sa muskarcima. Da budu direktori, politicari... bore se za sve dobro placene pozicije pozivajuci se na svoja prava. Da li ste culi da se neka poziva na "prava" kada se zaposljavaju mehanicari, zidari, moleri, vulkanizeri... Da li ste culi da je neko nekad pozvao policiju kada zena opali samar muskarcu na sred ulice. Izvinite gospodo ja postujem zene, majke, sestre... ali ovo se zove licemertstvo. Nije da kukam ali zivimo u drustvu u kome je muskarac taj koji uvek mora vise da povuce. I fizicki i psihicki. Naravno to znaci i kraci zivot. Naravno postojr izuzeci ali globalno gledano to surova istina.
Malo vise postovanja, mislim da ne trazimo previse. Ili ako je to tesko bar da se izjednacimo sa vama.

gogi

pre 1 godinu

Kakvi crni hromozomi. Zrtvuju se za zene i decu, rade kao konji, trose se aktivno i zato sagorevaju. Dok zene sede i glume zrtve, a ponajvise vole pricati deci kako su se bas one zrtvovale za njih. Muskarci su naivni...

шиле

pre 1 godinu

Јер за живота у браку доживе толико стреса, да нам то скрати живот за бар 5 година...

ert

pre 1 godinu

Problem je u naslovu koji nije dovoljno precizan. Teskt treba da glasi: "Zašto oženjeni muškarci žive kraće od žena?". Mada svako iskren zna odgovor

...

pre 1 godinu

Zena i muskarac dodju sa posla. Zena se uhvati u kostac sa drugim poslovima, kojih ima na pretek. Muskarac legne, upali tekmu. Zena, sram je bilo, zvoca. On od muke ne zna sta ce i umre.

petar markovic

pre 1 godinu

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)

cus birali... ljudi se uglavnom zene po principu daj sta das, dobro da sam nasao zenu. kakvo crno biranje. nadjes pa molis boga da ispadne to dobro

Boban

pre 1 godinu

Ko duze radi? Ko radi teze poslove? Ko cesce gine na posu i ostaje invalid? Ko gine u ratovima? Ko dobija decu posle razvoda, a ko placa alimentaciu? Koga bez pitanja i provere isteruju iz kuce na tuzbu za slostavljanje?....i da ne nabrajam vise. Sve su to razlozi za kraci zivot muskarca!

Mladen

pre 1 godinu

Ovaj tekst potvrđuje da su muškarci diskriminisai, jer žene ranije idu u penziju, dok bi upravo obrnuto trebalo da bude i da žene idu u penziju kasnije onoliko godina koliko duže žive.

Časlav

pre 1 godinu

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)

Žene su manipulatori, sve od reda.
Jedno ponašanje u vezi, drugo, treće, četvrto i peto u braku.
Šesto, sedmo, osmo i deveto kada dođe dete na svet.

Profesor Dušan

pre 1 godinu

Dakle na osnovu vaših komentara da se zaključiti da je stres najveći uzrok smanjenja životnog veka , takođe je identifikovan uzrok stresa ,,žena" , dakle rešenje koje se nameće je nemojte živeti sa ženama živite s najboljim ortakom.
Što se dece tiče ne brinite , pravite ih ali da ta deca nikako ne budu kod žene posle zato što decu treba zaštiti od stresa .

Dakle to je plan ? samohrani očevi ?

Nego da vas pitam

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .

Milan Indjija

pre 1 godinu

Gospodo, kada su i muskarac i zena zaposleni, racunajte da pored posla koji oboje rade u firmama, zene rade jos 100% vise od muskarca u kuci. Kuvanje, pranje, peglanje, spremanje, usisavanje, prozori, kupatila, kupovine, kolaci, torte, spremanje slava, baste, cvece...
Malo li je gospodo? E probajte jedan mesec uz obavezan posao u firmi, uraditi sve ove poslove umesto supruge, pa se onda cujemo.

Koko bešamel

pre 1 godinu

Koliko isfrustriranih muškaraca... Zašto ostajete u braku ako vam žene skraćuju život?! Razvedite se pa da vidimo hoćete li živeti duže. Sramotni su komentari tipa "žene se prave da su žrtve i da najviše brinu o deci". E pa da vam lepo kažem, iz ugla žene i majke, to je činjenica, žene više brinu o deci, ali ne samo o deci, već i o mužu. Pritom, mnogi su vidim ostali u prošlosti kada su žene bile samo domaćice. Žene danas rade, pa kad se vrate sa posla treba da budu odmorne za svoju decu, da spreme ručkove, operu sve, počiste, pa još raspoložene i za muža...a muževi rade samo taj jedan posao i tetoše ih žene kao da su mali i opet im žene ne valjaju...

Tor

pre 1 godinu

Zato što svi Robovi žive kraće od svojih Gospodara. Logično!

Muškarci su naši BESPLATNI robovi.
(Feminina, 04. februar 2023 20:13)

Nisi ti još naišla na mene. :--)

pajo

pre 1 godinu

Zna se nije to neka nauka...
Zbog nacina zivota..
Vise piju,puse,jedu masnu hranu...
(FreeSouL88, 04. februar 2023 19:37)

Ne idem u teretanu, jedem samo masnu hranu, pijem pusim kao turcin, sam cu sebi da se .....

MisterNo

pre 1 godinu

Kuvanje, ona
pranje,. masina, valjda i kod tebe
peglanje,. ja
spremanje. zajedno
, usisavanje. ja
, prozori, ona - ja mislim da nisu prljavi
kupatila, ona
kupovine. ja
kolaci, torte,. - ne pravimo
spremanje slava, zajedno
baste, cvece... ajd stvarno

(Milan Indjija, 04. februar 2023 22:14)

Milena

pre 1 godinu

Poznato je da oženjeni muškarci žive duže od neoženjenih, a udate žene kraće od neudatih. Tako da ta budalaština o ženama (udatim) koje jedu džigericu muškarcima (oženjenim)ne stoji. Brak prija muškom zdravlju, a ženskom ne.

Miloš

pre 1 godinu

"Koliko isfrustriranih muškaraca... Zašto ostajete u braku ako vam žene skraćuju život?!"
Zato što je zakon pisan tako da kod razvoda muškarcu ostaju obaveze a ženama prava. Nije bitno koliko ti krvi popije, bitno je koliko ti moraš da joj za to plaćaš.

Cinik

pre 1 godinu

Kakvi crni hromozomi i ostale nebuloze, ono najvažnije što muškarcima skraćuje život je žensko zvocanje, a to su i naučnici dokazali!

Anna

pre 1 godinu

Zato sto su nezreli pa ih najmanji problem cini razdrazljivima, izbacuje iz takta, padne im klapna... razmazeni i bahati. Ako vas zene "ubijaju" nemojte da se zenite. Evo sve nezenje i ovi bez kuceta i maceta bas lepo zive, pa tako i vi. Nije zenidba pod moranje, pa izvolite. Nego hocete majku i staratelja ceo zivot, pa ste pod stresom kad nema.

Junacine

pre 1 godinu

Ljubomorni na decu, pa kad se paznja pomeri sa njih na decu, stres, sve im smeta, stalno kukaju, ostavi to posledice. Nezreli, kompleksasi, otud i ono "ubicu i tebe i decu ako me ostavis". Pa koji roditelj to moze da kaze, u 99% muski i boli ga dupe za decu. Ode i ubije, da bi napakostio nekome da bi bilo po njegovome. Stalno se porede, kao vidi ovaj ima 5 svalerki ja nijednu... Kako njega hoce mene ne... Pa bes na te sto hoce tog drugog a njega preskacu... Nesposobni, narcisi razmazena decurlija njih 90%, cast izuzecima

Dijana

pre 1 godinu

Laž je da muškarci biraju žene,upravo je obrnuto,mi smo kao glineni golubovi za odstrel! Žene su genetski mnogo lukavije,pokvarenije i proračunatije od muškarca!!!
(Aleksa22, 04. februar 2023 23:36)

Pa kad dozvoljavate da ne birate vec ste fikusi, onda ne znam kako ocekujete da prodjete dobro. Za ovu genetsku superiornost ne znam sta da kazem, ovde nas ubedjujete da ste i pametniji i inteligentniji pa kako vas vazda nasamare?

Oldtajmer

pre 1 godinu

Pita učenik mudraca
- Učitelju, želeo bih da budem besmrtan. Šta je potrebno da uradim?
- Oženi se, kaže mudrac
- Da li ću tada biti besmrtan?
- Ne, ali proći će te želja...

Black Swan

pre 1 godinu

Nisam oženjen, verovatno i neću biti, ali gledam udovce oko sebe, puno teze podnose samoću i starost, bukvalno se zapuste I sebe i kuću, hodajuće depresije, veš mašinu ne znaju da uključe... Dok zene udovice is plaču se na sahrani i nastave dalje.

Tkd da sam oženjen ne bi voleo da živim duze.

Ziki

pre 1 godinu

Уби ће их жене приговарајући
(veljko, 04. februar 2023 19:09)

Tebe će pravopis.
(Toto-ko-tunjo, 04. februar 2023 21:21)

Njemu je vazno da pise na cirilici, pravopis ne igra neku ulogu.

Adam

pre 1 godinu

Hajde da uzmemo ovako,u kafani preko puta moje zgrade 90-ih već do kraja prve decenije XXI veka svi su završili.Samo je jedan nekim čudom ostao živ a najveći alkos od njih.Teški fizički poslovi često bez adekvatne zaštite.Rizično ponašanje pucnjave,divljanje u saobraćaju.Nije teško zaključiti

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)
Žena je kao lubenica, kakvu potrefiš vidiš tek kod kuće, šalim se, glavni problem je što većina trpi to što je oženio a godine prolaze, važi i za žene.

Vlado

pre 1 godinu

Muškarci krace žive jer više puše, više se alkoholišu, kockaju se, rade teže poslove, manje idu lekaru,više se drogiraju,više žderu od žena. To su činjenice a ostalo su sve špekulacije i ogovaranja.Takodje muškarci više trče za parama da zarade jer najlepše žene se mogu osvojiti samo parama. Žene se samo dobro udaju i imaju sve pare ovog sveta.Današnji muškarci su podrredjeni ženama i servilni su. U većini brakova koliko vidim ,žena je gospodar i gazda u braku.

Sto mora ime ka imate id

pre 1 godinu

Zene su tu da bi radjale i produzile vrstu
Imaju ciklus svakog meseca i organizam im nakon toga stvara novu krv i na taj nacin im cisti organizam
Mi sluzimo samo za oplodnju
Uz to pijemo
Pusimo
Drogiramo se
Zderemo
Itd...
Mrzi me da objasnjavam al ko hoce neka izvuce iz konteksta

Bas me zanima

pre 1 godinu

Je l isto pitaš žene koje uđu, i ostanu u vezi sa nasilnikom?
(Kaster Troj, 05. februar 2023 00:05)

Ne, zato sto ce nasilnik otici za zenom i ubiti i nju i roditelje i neretko i decu. Bitna razlika, zar ne? Dakle, zasto ste s nekim ko vam ne prija, a mozete da izadjete iz veze?

Bas zgodno

pre 1 godinu

Zato što je zakon pisan tako da kod razvoda muškarcu ostaju obaveze a ženama prava. 

Samo ako postoje deca ili zajednicka imovina i jedno i drugo je zajednicko pa ne vidim problem. Ljudi u vezama bez dece ili oni koji nemaju zajednicku imovinu se isto svi zale ali ne ostave dok ne nadju drugu, najcesce, mladju da im zvoca :D

Bas zgodno

pre 1 godinu

@Crna udovica - zgodno, ne mogu da se kontrolisu, prave pogresne izbore a drugi krivi!? Pa sjajno ste to smislili da ne budete odgovorni ni za sta. Kao dvogodisnje dete koje sve hoce da mu padne s neba. Ako pustas da te vodi nagon snosi posledice i prestani da upires prstom u drugoga. Pazi molim te, pravim gluposti, ne brinem ni o cemu, izigravam fikus a da mi drugi mi kriv za probleme

Ena

pre 1 godinu

Na zapadu gde živim svaki muškarac ili većina njih, pa i ja radi od 10 pa čak 15 sati dnevno, žene retko koja više od 8 max 10 i šta će mo sad? kada dođemo sa posla oprati još prozore možda.
(Zastava101Specijal)
Promeni državu ili posao..i laži manje.
15 sati, mda..

Lomim samo fine vinske case

pre 1 godinu

Zato sto su listom alkoholicari, kockari, svaleri, prezderavaci,pusaci...Pregorevaju. Svo to hazarderstvo itekako ima veze sa testosteronom (ide uz y-hromozom) i taj ih napinje da srljaju u sve.Takvima zene drobe uzalud, treba da ih vrate majkama "na drobilicu".
Oni koji se "sapnu" i kontrolisu pozive sasvim solidan vek, njima zene ne k****ju-nemaju razloga,a vrlo moguce da ni nemaju zene, jer su se uzdrzali i tog srljanja u propast. Ne treba se baviti muskarcima, to im ne godi. Ispostujmo njihovu
zelju i ostavimo ih da se krecu u neopterecujicem drustvu bilo kogbroda.A ako ipak zelite da brinete o nekome,udomite pseto.

Zemljoradnik

pre 1 godinu

Smelije i češće ulazimo u rizik, ne samo u životnim odlukama, nego i u stilu svakodnevnog života, ishrani, itd… često bespotrebno i zbog gluposti.

KKK-666

pre 1 godinu

Zato, jer su muskarci neaktivni i gotovani, a znamo, da ko se ne krece
prije umire.
(Djurdja, 4. februar 2023 22:15)

Tko prije umre duze je mrtav.

Crna udovica

pre 1 godinu

Pa kad dozvoljavate da ne birate vec ste fikusi, onda ne znam kako ocekujete da prodjete dobro. Za ovu genetsku superiornost ne znam sta da kazem, ovde nas ubedjujete da ste i pametniji i inteligentniji pa kako vas vazda nasamare?
(Dijana, 5. februar 2023 11:21)

Nagon. Jak sexualni nagon muškarcima ubija pamet. Neki to zovu ljubav, ali je u pitanju izraženi sexualni nagon uslovljen delovanjem muških hormona na mozak. Zbog toga velika večina muškaraca sklona da misli pogrešnom glavom, a žene su toga i te kako svesne i to obilato koriste.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Gospodo, kada su i muskarac i zena zaposleni, racunajte da pored posla koji oboje rade u firmama, zene rade jos 100% vise od muskarca u kuci. Kuvanje, pranje, peglanje, spremanje, usisavanje, prozori, kupatila, kupovine, kolaci, torte, spremanje slava, baste, cvece...
Malo li je gospodo? E probajte jedan mesec uz obavezan posao u firmi, uraditi sve ove poslove umesto supruge, pa se onda cujemo.
(Milan Indjija, 04. februar 2023 22:14)
Na zapadu gde živim svaki muškarac ili većina njih, pa i ja radi od 10 pa čak 15 sati dnevno, žene retko koja više od 8 max 10 i šta će mo sad? kada dođemo sa posla oprati još prozore možda.

Kaster Troj

pre 1 godinu

Nego da vas pitam

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)

Je l isto pitaš žene koje uđu, i ostanu u vezi sa nasilnikom?

Koko bešamel

pre 1 godinu

Koliko isfrustriranih muškaraca... Zašto ostajete u braku ako vam žene skraćuju život?! Razvedite se pa da vidimo hoćete li živeti duže. Sramotni su komentari tipa "žene se prave da su žrtve i da najviše brinu o deci". E pa da vam lepo kažem, iz ugla žene i majke, to je činjenica, žene više brinu o deci, ali ne samo o deci, već i o mužu. Pritom, mnogi su vidim ostali u prošlosti kada su žene bile samo domaćice. Žene danas rade, pa kad se vrate sa posla treba da budu odmorne za svoju decu, da spreme ručkove, operu sve, počiste, pa još raspoložene i za muža...a muževi rade samo taj jedan posao i tetoše ih žene kao da su mali i opet im žene ne valjaju...

Milan Indjija

pre 1 godinu

Gospodo, kada su i muskarac i zena zaposleni, racunajte da pored posla koji oboje rade u firmama, zene rade jos 100% vise od muskarca u kuci. Kuvanje, pranje, peglanje, spremanje, usisavanje, prozori, kupatila, kupovine, kolaci, torte, spremanje slava, baste, cvece...
Malo li je gospodo? E probajte jedan mesec uz obavezan posao u firmi, uraditi sve ove poslove umesto supruge, pa se onda cujemo.

...

pre 1 godinu

Zena i muskarac dodju sa posla. Zena se uhvati u kostac sa drugim poslovima, kojih ima na pretek. Muskarac legne, upali tekmu. Zena, sram je bilo, zvoca. On od muke ne zna sta ce i umre.

gogi

pre 1 godinu

Kakvi crni hromozomi. Zrtvuju se za zene i decu, rade kao konji, trose se aktivno i zato sagorevaju. Dok zene sede i glume zrtve, a ponajvise vole pricati deci kako su se bas one zrtvovale za njih. Muskarci su naivni...

Profesor Dušan

pre 1 godinu

Dakle na osnovu vaših komentara da se zaključiti da je stres najveći uzrok smanjenja životnog veka , takođe je identifikovan uzrok stresa ,,žena" , dakle rešenje koje se nameće je nemojte živeti sa ženama živite s najboljim ortakom.
Što se dece tiče ne brinite , pravite ih ali da ta deca nikako ne budu kod žene posle zato što decu treba zaštiti od stresa .

Dakle to je plan ? samohrani očevi ?

Nego da vas pitam

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .

Milos

pre 1 godinu

Radjeno je ne tako davno mislim u Danskoj istrazivanje na istu temu. Pratili su zivot 50 000 ljudi. Naucnici su dosli na zakljucak da su zene glavni uzrocnici kraceg zivot muskaraca. Kazu da svakodnevni stres koji muskarci dozivljaju od svoje lepse polovine utice na duzinu zivota. Ovo istrazivanje nije toliko odjeknulo u medijima jer su zrtve u ovom slucaju muskarci. Trenutno je javnost previse preokupirana zenama i njihovim "problemima". Svet hoce da izjednaci nasa i njihova "prava" po svaku cenu. Zene hoce da budu izjednacene sa muskarcima. Da budu direktori, politicari... bore se za sve dobro placene pozicije pozivajuci se na svoja prava. Da li ste culi da se neka poziva na "prava" kada se zaposljavaju mehanicari, zidari, moleri, vulkanizeri... Da li ste culi da je neko nekad pozvao policiju kada zena opali samar muskarcu na sred ulice. Izvinite gospodo ja postujem zene, majke, sestre... ali ovo se zove licemertstvo. Nije da kukam ali zivimo u drustvu u kome je muskarac taj koji uvek mora vise da povuce. I fizicki i psihicki. Naravno to znaci i kraci zivot. Naravno postojr izuzeci ali globalno gledano to surova istina.
Malo vise postovanja, mislim da ne trazimo previse. Ili ako je to tesko bar da se izjednacimo sa vama.

Aleksa22

pre 1 godinu

Razveo sam se zbog zvocanja lukave i pokvarene žene,pucao sam u sebi,mislio sam da ću dobiti infarkt,ali je nikada nisam udario jer sam tako uzgajan od majke,opet žene,a bivšoj sam bio "duševna hrana za iživljavanje",sve je radila namerno,radio sam duplo više od nje,imao platu 2-3x veću od nje,ali zbog rada,ona je radila kod kuće koliko hoće,veš je stajao po 3-4 meseca neispeglan,kada su deca bila mala noću sam ustajao ja,a u 5-6h se kao budio za posao...!!! Toliko o tome kako one "pate" zbog kućnih poslova,danas ih majke uče da ništa ne znaju i ništa u kući ne rade!!! Laž je da muškarci biraju žene,upravo je obrnuto,mi smo kao glineni golubovi za odstrel! Žene su genetski mnogo lukavije,pokvarenije i proračunatije od muškarca!!!

Časlav

pre 1 godinu

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)

Žene su manipulatori, sve od reda.
Jedno ponašanje u vezi, drugo, treće, četvrto i peto u braku.
Šesto, sedmo, osmo i deveto kada dođe dete na svet.

шиле

pre 1 godinu

Јер за живота у браку доживе толико стреса, да нам то скрати живот за бар 5 година...

ert

pre 1 godinu

Problem je u naslovu koji nije dovoljno precizan. Teskt treba da glasi: "Zašto oženjeni muškarci žive kraće od žena?". Mada svako iskren zna odgovor

Boban

pre 1 godinu

Ko duze radi? Ko radi teze poslove? Ko cesce gine na posu i ostaje invalid? Ko gine u ratovima? Ko dobija decu posle razvoda, a ko placa alimentaciu? Koga bez pitanja i provere isteruju iz kuce na tuzbu za slostavljanje?....i da ne nabrajam vise. Sve su to razlozi za kraci zivot muskarca!

Mladen

pre 1 godinu

Ovaj tekst potvrđuje da su muškarci diskriminisai, jer žene ranije idu u penziju, dok bi upravo obrnuto trebalo da bude i da žene idu u penziju kasnije onoliko godina koliko duže žive.

pajo

pre 1 godinu

Zna se nije to neka nauka...
Zbog nacina zivota..
Vise piju,puse,jedu masnu hranu...
(FreeSouL88, 04. februar 2023 19:37)

Ne idem u teretanu, jedem samo masnu hranu, pijem pusim kao turcin, sam cu sebi da se .....

petar markovic

pre 1 godinu

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)

cus birali... ljudi se uglavnom zene po principu daj sta das, dobro da sam nasao zenu. kakvo crno biranje. nadjes pa molis boga da ispadne to dobro

MisterNo

pre 1 godinu

Kuvanje, ona
pranje,. masina, valjda i kod tebe
peglanje,. ja
spremanje. zajedno
, usisavanje. ja
, prozori, ona - ja mislim da nisu prljavi
kupatila, ona
kupovine. ja
kolaci, torte,. - ne pravimo
spremanje slava, zajedno
baste, cvece... ajd stvarno

(Milan Indjija, 04. februar 2023 22:14)

Milena

pre 1 godinu

Poznato je da oženjeni muškarci žive duže od neoženjenih, a udate žene kraće od neudatih. Tako da ta budalaština o ženama (udatim) koje jedu džigericu muškarcima (oženjenim)ne stoji. Brak prija muškom zdravlju, a ženskom ne.

Miloš

pre 1 godinu

"Koliko isfrustriranih muškaraca... Zašto ostajete u braku ako vam žene skraćuju život?!"
Zato što je zakon pisan tako da kod razvoda muškarcu ostaju obaveze a ženama prava. Nije bitno koliko ti krvi popije, bitno je koliko ti moraš da joj za to plaćaš.

Dijana

pre 1 godinu

Laž je da muškarci biraju žene,upravo je obrnuto,mi smo kao glineni golubovi za odstrel! Žene su genetski mnogo lukavije,pokvarenije i proračunatije od muškarca!!!
(Aleksa22, 04. februar 2023 23:36)

Pa kad dozvoljavate da ne birate vec ste fikusi, onda ne znam kako ocekujete da prodjete dobro. Za ovu genetsku superiornost ne znam sta da kazem, ovde nas ubedjujete da ste i pametniji i inteligentniji pa kako vas vazda nasamare?

Tor

pre 1 godinu

Zato što svi Robovi žive kraće od svojih Gospodara. Logično!

Muškarci su naši BESPLATNI robovi.
(Feminina, 04. februar 2023 20:13)

Nisi ti još naišla na mene. :--)

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Gospodo, kada su i muskarac i zena zaposleni, racunajte da pored posla koji oboje rade u firmama, zene rade jos 100% vise od muskarca u kuci. Kuvanje, pranje, peglanje, spremanje, usisavanje, prozori, kupatila, kupovine, kolaci, torte, spremanje slava, baste, cvece...
Malo li je gospodo? E probajte jedan mesec uz obavezan posao u firmi, uraditi sve ove poslove umesto supruge, pa se onda cujemo.
(Milan Indjija, 04. februar 2023 22:14)
Na zapadu gde živim svaki muškarac ili većina njih, pa i ja radi od 10 pa čak 15 sati dnevno, žene retko koja više od 8 max 10 i šta će mo sad? kada dođemo sa posla oprati još prozore možda.

Cinik

pre 1 godinu

Kakvi crni hromozomi i ostale nebuloze, ono najvažnije što muškarcima skraćuje život je žensko zvocanje, a to su i naučnici dokazali!

Crna udovica

pre 1 godinu

Pa kad dozvoljavate da ne birate vec ste fikusi, onda ne znam kako ocekujete da prodjete dobro. Za ovu genetsku superiornost ne znam sta da kazem, ovde nas ubedjujete da ste i pametniji i inteligentniji pa kako vas vazda nasamare?
(Dijana, 5. februar 2023 11:21)

Nagon. Jak sexualni nagon muškarcima ubija pamet. Neki to zovu ljubav, ali je u pitanju izraženi sexualni nagon uslovljen delovanjem muških hormona na mozak. Zbog toga velika večina muškaraca sklona da misli pogrešnom glavom, a žene su toga i te kako svesne i to obilato koriste.

Vlado

pre 1 godinu

Muškarci krace žive jer više puše, više se alkoholišu, kockaju se, rade teže poslove, manje idu lekaru,više se drogiraju,više žderu od žena. To su činjenice a ostalo su sve špekulacije i ogovaranja.Takodje muškarci više trče za parama da zarade jer najlepše žene se mogu osvojiti samo parama. Žene se samo dobro udaju i imaju sve pare ovog sveta.Današnji muškarci su podrredjeni ženama i servilni su. U većini brakova koliko vidim ,žena je gospodar i gazda u braku.

Anna

pre 1 godinu

Zato sto su nezreli pa ih najmanji problem cini razdrazljivima, izbacuje iz takta, padne im klapna... razmazeni i bahati. Ako vas zene "ubijaju" nemojte da se zenite. Evo sve nezenje i ovi bez kuceta i maceta bas lepo zive, pa tako i vi. Nije zenidba pod moranje, pa izvolite. Nego hocete majku i staratelja ceo zivot, pa ste pod stresom kad nema.

Junacine

pre 1 godinu

Ljubomorni na decu, pa kad se paznja pomeri sa njih na decu, stres, sve im smeta, stalno kukaju, ostavi to posledice. Nezreli, kompleksasi, otud i ono "ubicu i tebe i decu ako me ostavis". Pa koji roditelj to moze da kaze, u 99% muski i boli ga dupe za decu. Ode i ubije, da bi napakostio nekome da bi bilo po njegovome. Stalno se porede, kao vidi ovaj ima 5 svalerki ja nijednu... Kako njega hoce mene ne... Pa bes na te sto hoce tog drugog a njega preskacu... Nesposobni, narcisi razmazena decurlija njih 90%, cast izuzecima

Kaster Troj

pre 1 godinu

Nego da vas pitam

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)

Je l isto pitaš žene koje uđu, i ostanu u vezi sa nasilnikom?

Lomim samo fine vinske case

pre 1 godinu

Zato sto su listom alkoholicari, kockari, svaleri, prezderavaci,pusaci...Pregorevaju. Svo to hazarderstvo itekako ima veze sa testosteronom (ide uz y-hromozom) i taj ih napinje da srljaju u sve.Takvima zene drobe uzalud, treba da ih vrate majkama "na drobilicu".
Oni koji se "sapnu" i kontrolisu pozive sasvim solidan vek, njima zene ne k****ju-nemaju razloga,a vrlo moguce da ni nemaju zene, jer su se uzdrzali i tog srljanja u propast. Ne treba se baviti muskarcima, to im ne godi. Ispostujmo njihovu
zelju i ostavimo ih da se krecu u neopterecujicem drustvu bilo kogbroda.A ako ipak zelite da brinete o nekome,udomite pseto.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

kako ste bre vi birali vaše žene kada se ovoliko žalite na njih ? gde su vam bile oči, mozak ? Nisu vam ih poklonili aman .
(Profesor Dušan, 04. februar 2023 21:44)
Žena je kao lubenica, kakvu potrefiš vidiš tek kod kuće, šalim se, glavni problem je što većina trpi to što je oženio a godine prolaze, važi i za žene.

Ziki

pre 1 godinu

Уби ће их жене приговарајући
(veljko, 04. februar 2023 19:09)

Tebe će pravopis.
(Toto-ko-tunjo, 04. februar 2023 21:21)

Njemu je vazno da pise na cirilici, pravopis ne igra neku ulogu.

Oldtajmer

pre 1 godinu

Pita učenik mudraca
- Učitelju, želeo bih da budem besmrtan. Šta je potrebno da uradim?
- Oženi se, kaže mudrac
- Da li ću tada biti besmrtan?
- Ne, ali proći će te želja...

Zemljoradnik

pre 1 godinu

Smelije i češće ulazimo u rizik, ne samo u životnim odlukama, nego i u stilu svakodnevnog života, ishrani, itd… često bespotrebno i zbog gluposti.

KKK-666

pre 1 godinu

Zato, jer su muskarci neaktivni i gotovani, a znamo, da ko se ne krece
prije umire.
(Djurdja, 4. februar 2023 22:15)

Tko prije umre duze je mrtav.

Adam

pre 1 godinu

Hajde da uzmemo ovako,u kafani preko puta moje zgrade 90-ih već do kraja prve decenije XXI veka svi su završili.Samo je jedan nekim čudom ostao živ a najveći alkos od njih.Teški fizički poslovi često bez adekvatne zaštite.Rizično ponašanje pucnjave,divljanje u saobraćaju.Nije teško zaključiti

Bas zgodno

pre 1 godinu

@Crna udovica - zgodno, ne mogu da se kontrolisu, prave pogresne izbore a drugi krivi!? Pa sjajno ste to smislili da ne budete odgovorni ni za sta. Kao dvogodisnje dete koje sve hoce da mu padne s neba. Ako pustas da te vodi nagon snosi posledice i prestani da upires prstom u drugoga. Pazi molim te, pravim gluposti, ne brinem ni o cemu, izigravam fikus a da mi drugi mi kriv za probleme

Ena

pre 1 godinu

Na zapadu gde živim svaki muškarac ili većina njih, pa i ja radi od 10 pa čak 15 sati dnevno, žene retko koja više od 8 max 10 i šta će mo sad? kada dođemo sa posla oprati još prozore možda.
(Zastava101Specijal)
Promeni državu ili posao..i laži manje.
15 sati, mda..

Sto mora ime ka imate id

pre 1 godinu

Zene su tu da bi radjale i produzile vrstu
Imaju ciklus svakog meseca i organizam im nakon toga stvara novu krv i na taj nacin im cisti organizam
Mi sluzimo samo za oplodnju
Uz to pijemo
Pusimo
Drogiramo se
Zderemo
Itd...
Mrzi me da objasnjavam al ko hoce neka izvuce iz konteksta

Black Swan

pre 1 godinu

Nisam oženjen, verovatno i neću biti, ali gledam udovce oko sebe, puno teze podnose samoću i starost, bukvalno se zapuste I sebe i kuću, hodajuće depresije, veš mašinu ne znaju da uključe... Dok zene udovice is plaču se na sahrani i nastave dalje.

Tkd da sam oženjen ne bi voleo da živim duze.

Bas me zanima

pre 1 godinu

Je l isto pitaš žene koje uđu, i ostanu u vezi sa nasilnikom?
(Kaster Troj, 05. februar 2023 00:05)

Ne, zato sto ce nasilnik otici za zenom i ubiti i nju i roditelje i neretko i decu. Bitna razlika, zar ne? Dakle, zasto ste s nekim ko vam ne prija, a mozete da izadjete iz veze?

Bas zgodno

pre 1 godinu

Zato što je zakon pisan tako da kod razvoda muškarcu ostaju obaveze a ženama prava. 

Samo ako postoje deca ili zajednicka imovina i jedno i drugo je zajednicko pa ne vidim problem. Ljudi u vezama bez dece ili oni koji nemaju zajednicku imovinu se isto svi zale ali ne ostave dok ne nadju drugu, najcesce, mladju da im zvoca :D