Smršajte uz zdravi smuti nakon božićnih praznika

Verovatno ste i vi, kao i svi ostali, ovih dana na dijeti. Za praznike se preteralo, što pokazuje i vaga. Oni radikalniji krenuli su u teretanu, dok većina ipak samo razmišlja o promeni ishrane.

Zdravlje

Izvor: B92

Četvrtak, 09.01.2020.

09:22

Smršajte uz zdravi smuti nakon božićnih praznika
Foto: Justin Sullivan/Getty Images

Dobar korak u tom smeru su voćni smutiji, za koje ćete na internetu naći veliki broj recepata. Predstavljamo jednostavan recept koji je dobar početak novog, zdravijeg života.

Sastojci:
  • 2 banane
  • 1 jabuka
  • 1 šoljica mladog spanaća
  • 1 limeta ili narandža ili limun
  • vode po potrebi
Priprema

Banane i jabuku ogulite, nasecite i ubacite u blender. Dodajte im oprano lišće spanaća te iscedite sok citrusa, piše Indeks. U zavisnosti od toga koliko gust smuti želite, dodajte vode. Uključite blender i mešajte dok ne dobijete glatku smesu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: