Donald Tramp gradi luksuzni hotel u Beogradu

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić razgovarao je s predstavnicima Organizacije "Tramp", koja je zainteresovana za izgradnju reprezentativnog hotela u Beogradu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.01.2014.

20:01

Default images

Dačić je tom prilikom istakao da Vlada podržava ulaganja u razvoj privrede, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Organizacija, koju predvodi američki biznismen i investitor Donald Tramp, namerava da u Beogradu sagradi ekskluzivni hotel, s pet zvezdica, u kojem bi se nalazile kongresne dvorane i kapaciteti za sajamske manifestacije.

Predstavnici organizacije "Tramp" će danas i sutra razgledati lokacije u Beogradu, a zainteresovani su, kako su saopštili, i za prostor na kojem je bombardovana zgrada Generalštaba.

Premijer Dačić je istakao da Vlada Srbije podržava svaku inicijativu i ulaganje u razvoj privrede. Ideja o izgradnji hotela u Beogradu nastala je prilikom susreta premijera Dačića i biznismena Donalda Trampa u Njujorku, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: