Insajder: Energetski (ne)sporazum 1.

https://i1.ytimg.com/vi/vXO-Ci0xcWQ/sddefault.jpg

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.09.2013.

23:51

Default images

Energetski sporazum potpisan 2008. godine u Moskvi posledica je kratkih pregovora, vođenih na najvišem političkom nivou, daleko od javnosti. Podršku sporazumu dali su i predsednik i premijer Srbije, Boris Tadić i Vojislav Koštunica. Skoro sve parlamentarne stranke su podržale ovaj aranžman. Iako godinama tvrde kako je sporazum dobar za Srbiju, većina odgovornih odbila je da odgovori na pitanja Insajdera i objasni detalje do kojih smo došli tokom višemesečnog istraživanja koje je pokazalo da se u Sporazumu nije uvek vodilo računa o interesima gradjana Srbije.

Energetski sporazum potpisan 2008. godine u Moskvi posledica je kratkih pregovora, vođenih na najvišem političkom nivou, daleko od javnosti. Podršku sporazumu dali su i predsednik i premijer Srbije, Boris Tadić i Vojislav Koštunica. Skoro sve parlamentarne stranke su podržale ovaj aranžman. Iako godinama tvrde kako je sporazum dobar za Srbiju, većina odgovornih odbila je da odgovori na pitanja Insajdera i objasni detalje do kojih smo došli tokom višemesečnog istraživanja koje je pokazalo da se u Sporazumu nije uvek vodilo računa o interesima građana Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: