FBI u Beogradu

Izvor: B92

Četvrtak, 20.11.2014.

15:01

FBI u Beogradu
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se sa delegacijom američkog Federalnog istražnog biroa, popularnog FBI-ja. Čisto da vas uputimo FBI je federalna kriminalistička služba, obaveštajna služba i glavni istražni organ Ministarstva pravde SAD. FBI ima nadležnost nad 2000 kategorija federalnih zločina! Od Moldera koji juri vanzemaljce po kanalizacionim cevima širom Amerike, Tomija Li Džonsa koji je oličenje federalnog agenta, do agenata negativaca koji pucaju na Džona Meklejna i forsiraju ga da umre muški... Sve je to FBI! Doduše na filmu... Sada FBI hoće da otvori svoje predstvaništvo u Beogradu - a šta to tačno za nas znači?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: