Radni dan od 26 sekundi

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

09:42

Radni dan od 26 sekundi
Šta možete da uradite za 26 sekundi? Možete recimo, da prebrojite celu platu u gotovom novcu ili da prelistate četrdesetak strana knjige. Ali ne i jedan Hrvat. On za 26 sekuni odradi ceo radni dan! On radi u ministarstvu spoljnih poslova, pronašao je rupu u zakonu i niko mu ništa ne može. I zato smo kolegi naredili da radi 26 sekundi, da vidimo šta to može da se uradi. Gledate eksperiment 26 sekundi dnevno sa Stefanom Veselinovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: