24 minuta – Ovo je figurica, ovo je ta figurica

Izvor: B92

Subota, 18.03.2017.

15:33

24 minuta – Ovo je figurica, ovo je ta figurica
Posle pauze ekipa Njuz neta i Zoran Kesić su se vratili na male ekrane u emisiji 24 minuta, koja je ovom prilikom dobila i svoju mini verziju – "kupovina iz fotelje za 24 sekunde".

"24 sekunde TV kupovine sa ovom seksi muzikom i ovom bojom glasa... Pogledajte ovu sjajnu figuricu, samo ko sme taj i može da postane njen vlasnik! Brža, jača i bolja od drugih figurica! Samo jako! Srbija može bolje... Da ima figurice... Uostalom, figurica koju čekamo smo mi, čovek pre svega...", rekao je Kesić i potom uputio uvek simpatičan poziv za reklamni blok.

Tu čast da bude prvi analitičar u novoj sezoni imao je scenarista Voja Žanetić, a specijalni gost bio je muzičar Nenad Marić, poznatiji kao Kralj Čačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: