“24 minuta“: Ko o čemu, poslanici o jeftinoj kafi i dostojanstvu

Izvor: B92

Nedelja, 12.06.2016.

15:13

“24 minuta“: Ko o čemu, poslanici o jeftinoj kafi i dostojanstvu
U dvanaestoj epizodi nove sezone emisije “24 minuta“ saznali ste šta je gledaocima pored posla i novca najviše nedostajalo. “Proteklih nedelja, pa i meseci, verovatno ste osetili da vam nešto nedostaje. Ne, ne mislim na novac, perspektivu, posao i novi album OK benda, to nam nedostaje godinama, već naravno mislim na skupštinu, kuću demokratije i mesto gde se najviše vide rezultati nerodne volje i dom jeftine kafe“, rekao je Zoran Kesić. Kako je naveo Kesić, prvi dan Skupštine kao i prvi dan škole u kojem treba odabrati predsednicu odeljenske zajednice. “Nije čudno da ljudi upravo govore o onome što im najviše nedostaje, ko o čemu Boris Novković o Tamari, Bajaga o lepoj Janji ribarevoj kći, Vučić o eliti, a poslanici o dostojanstvu“, rekao je Kesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: