Ava besnela zbog poraza

Čim su se u ponedeljak ugasile kamere, a pobednik i svi finalisti "Velikog Brata" trebalo da krenu na žurku priređenu njima u čast, da ne bude još sve gotovo postarala se Ava Karabatić, koja je besnela na produkciju po praznom studiju.

"Ovo je skandal! Da li znate vi koliko sam ja rizikovala? Fakultet sam zapostavila. Ajte, bre, pobeda je kupljena, svi znaju!", vikala je Ava na ljude iz "Emoušna" koji su pokušavali da je smire, ali je starleta terala po svome.

U jednom trenutku otac je video da se stvar otrgla kontroli i viknuo je na ćerku da se smiri. "Muči, Ava! Ne lupaj gluposti", vikao je Ivica.

"Ovo je nepošteno! Rekli ste mi! Imali smo dogovor", besnela je starleta, na šta su ljudi iz Emotiona pokušali da joj stave do znanja da su novinari tu i da bi najbolje bilo da ode na žurku.

Ava je besnela i na oca: "Ti si kriv za sve! Učila bih i spremala ispite", ali je na incident zaboravila čim je ušla na žurku i sa ocem počela da se provodi uz mnogo alkohola.

Navodno, posebno smirujuće je delovalo kad joj je otac Ivica rekao da će kupiti stan na beogradskom Dedinju. On je i javno potvrdio da će se Ava preseliti u Beograd: "Prodajemo neke nekretnine u Splitu da bismo joj za rođendan kupili stan. Na Dedinju“, pohvalio se raspoloženi Ivica Karabatić.

Izvor: blic.rs