Dragutin Topić: Jedva sam čekao da odem sa žurke

Svakako najviše razočarani učesnik "Velikog brata" Dragutin Topić tri dana po završetku rijalitija odmara se u krugu porodice, pitajući se ko je to glasao za Žarka Stojanovića.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.05.2013.

10:00

Default images

Tope, evo prošlo je nekoliko dana od finala. Da li si sabrao utiske?
- Jesam. Odlično se osećam. Sa porodicom sam, evo sad ćemo da izvedemo ćerku u šetnju. Nisam razočaran i stvarno se dobro osećam. Nisam pričao sa suprugom Biljanom o tome. Mi smo imali lepših stvari kojima smo se bavili, a o “Bratu“ nismo razgovarali uopšte.

Ipak, videli smo da ste brzo napustili žurku.
- Pa, da. Nikad nisam voleo da se eksponiram. Ispoštovao sam produkciju i to je bilo dovoljno. Jedva sam čekao da idem kući.

Kakve reakcije dobijate iz stvarnog sveta sada?
- Ljudi mi prilaze na ulici, grle me, čestitaju mi. Još mi niko nije rekao da nije glasao za mene, a niko mi nije rekao ni da je glasao za Žarka. Ipak, to su druge priče.

Izvor: 24sata.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: