Uroš i Sindi više od prijatelja?

Kaskader Uroš Ćertić i Ivana Stamenković Sindi po završetku rijalitija se ne razdvajaju, drže se za ruke i ljube pred svima.

Izvor: B92

Sreda, 08.05.2013.

11:55

Default images

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić na korak su od veze, tvrde izvori bliski učesnicima "Velikog brata". Otkako su napustili rijaliti, kaskader i bivša "modelsica“ se ne razdvajaju. Svuda idu zajedno, drže se za ruke, grle pred svima, maze se, čak i dele jednu cigaretu.

"Sindi i Uroš postali su bliski još na početku "Velikog brata". Rodilo se prijateljstvo, ali kako sad stvari stoje, ono bi lako moglo da preraste u ljubav. Sviđaju se jedno drugom, mada je Uroš više zagrejan. Sindi malo koči zbog lošeg iskustva s bivšim mužem, ali je ipak dozvolila Ćertiću da joj se približi kao muškarac. Oni su stalno zajedno, viđaju ih po kafićima, na promocijama, a u finalu rijalitija sve vreme su bili jedno uz drugo", kaže izvor.

Prisutni na Košutnjaku komentarisali su da je očigledno da se nešto dešava. Njihovo ponašanje ih je odalo.

Izvor: kurir.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: