Šta je obeležilo ovu sezonu "Velikog brata"

U okviru pete sezone rialitija "VIP Veliki brat" imali smo prilike da vidimo dve propale romanse, jednu tuču, nekoliko dirljivih trenutaka i mnogo ogovaranja. Sve to se najviše isplatilo pobedniku, koji je osvojio 50.000 evra.

Glavnu ulogu u ovoj sezoni "Velikog brata" definitivno je imala Ava Karabatić, bar kada je reč o emotivnom aspektu. Smatrajući da će je simulacije seksa i romanse odvesti do pobede, prvo je bila sa Urošem, zatim sa Željkom, ali je na kraju ipak ostala sama.

Šou bi verovatno prošao u mnogo mirnijoj atmosferi da u kući nisu bile glavna svađalica Maja Nikolić i manipulatorka Vendi. Boban Stojanović je pokazao da ne treba osuđivati različitost, a Maja Volk da nisu bitne godine, već to koliko ste mladi duhom.

Gledaoci će pamtiti i izmotavanje blizanaca, tuču Nevene i Sindi, Topićeve emotivne epizode i, naravno, Milićevo pranje sudova.

Sada već legendarna tuča Nevene i Sindi bila je logična završnica verbalnog sukoba koji je trajao od prvog dana. Povod je navodno bio celulit, a u stvari činjenica da su obe ukućanke bile sa istim muškarcem.

Tokom snimanja spota "Harlem šejk", Željko je u kostimu veverice "zaskočio" Maju Volk, što je nasmejalo sve prisutne.

Pričajući o smrti svog trenera i bliskog prijatelja, kao i o neuspehu na Olimpijadi, Top se rasplakao u ispovedaonici.

Pošto Uroš nije pristao na njene igre, Ava je simulirala seks i sa Željkom. Blizanac je kasnije svima otkrio da je ona namerno pomerala jorgan i uzdisala.

Poslednji dan u kući "Velikog brata" protekao je u mirnoj atmosferi. Ukućani su ujutru uglavnom analizirali svoje i tuđe postupke tokom prethodnih šest nedelja, a kasnije su učestvovali u kvizu koji je pokazao koliko su se međusobno upoznali. "Veliki brat" je čitao pitanja, dok su finalisti ispisivali odgovore na tablama. Pitanja su se ticala svih ukućana - kako se Aneta preziva, koji fakultet je završio Žarko i slično.

Izvor: blic.rs