Milić o Maji Volk i Topiću: Virtuelni lav stori

“Veliki brat” je pozvao Žarka i Milića u ispovedaonicu, pošto je ih je uhvatio “na delu”.

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2013.

12:51

Default images

Kako “Veliki brat” sve vidi i sve zna, nisu mu promakli Milić i Žarko, koji su iskoristili flomaster u “nedozvoljene svrhe” - da napišu porukicu, i ostave svoj trag u boksu za pušenje.

Žarku je odmah bilo jasno zašto ih “Veliki brat “ zove, pa je sa sobom poneo flomaster. Njih dvojica su priznali šta su napisali, pod izgovorm da je to za buduća pokoljenja rijalitija .

Milićeva poruka: “Kad god pređem preko ove kuće praga, znam da sam u njoj ostavio dovoljno traga”.

Žarkova poruka:”Žarko bio tu, lep, neka vi budete još lepši…”, nije umeo precizno i jasno da prenese ono što je zapisao.

“Veliki brat” im je ovaj put progledao kroz prste, i samo ih je opomenuo, kao što je to bio slučaj sa prethodnim ukućanima koji su “zloupotrebili” flomaster.

Milić i Žarko su se potom osvrnuli na odnos Maje Volk i Topića, i priče koje kruže kućom.

Milić je konstatovao da je Maji Volk upravo to bilo potrebno, i da će ona rijaliti pamtiti po ljubavnoj priči koja se “virtuelno odigrala u njenoj glavi”. Njih dvojica su primetila da Maja nije dostojanstveno prihvatila šale i priče na račun nje i Topa, i zamerili su joj što nije svesna rijalitija kao koncepta, jer tu ne može ništa da promakne, sve je primećeno, pa samim tim, svako ima pravo da komentariše.

Miliću je najviše zasmetalo to što neko uđe u rijaliti, pristine na sve, a posle se poziva na godine: “Ona je to jako ružno Žarku zamerila, rekla mu je :‘Da on to svojoj mami tako”.

Žarko se nadovezao i rekao da kada su na početku rijalitija stvarali potencijalnu ljubavnu priču između Maje Volk i Petrućija, ona je učestvovala u igri, šalila se na svoj račun, dok se sada ne šali, već stvara “frku”. “Znači da se kod nje stvorilo nešto prema Topu”, prokomentarisao je on.

Milić je dodao da je Maja za scenu u “Briljantinu” umesto njega izabrala Topa, jer je on više odgovarao njenom scenariju i senzibilitetu, pa je došla da mu se izvini. “To je taj lav stori. Ona hoće to bez seksualnih alatki, a ja sam sav vulgaran sa tim mojim aluzijama, zato je izabrala njega”, objasnio je Milić.

On je siguran da je Top svestan Majine naklonosti, ali da je mirne savesti ušao u taj “virtuelni lav stori”, jer zna da je njegova žena mirna.

“Pa nije čovek ćorav”, dodao je Žarko, i prokomentarisao da se Top drastično promenio u poslednje dve nedelje :“Bio je miran, povučen, nije učestvovao ni u čemu, a odjednom se dere, najbučniji je u kući”.

Na pitanje “Velikog bata” šta bi mogao da bude uzrok toj njegovoj promeni, Žarko je odgovorio da bi to moglo da bude nešto iz spoljnjeg sveta što mu je rečeno, na šta se Milić nadovezao da se Top čuo sa ženom, i da je to verovatno razlog.

Žarko nastavlja sa opisom “novog” Topa:”Iz tog mirnog, tihog, povučenog čoveka, pretvorio se u bučnog, učestvuje u pričama gde se priča o seksu, spava sa Majom Volk u krevetu, razvrckao se kad igra s njom”, i dodaje da ne mogu svi da budu ludi, već se šale sa stvarima koje vide da su moguće.

“Odjednom njih ne smemo da pipnemo zato što on ima ženu, ona je starija, a mi kao nemamo porodicu, nemamo ništa..”, čudi se nepravdi Žarko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: