Maja Volk o odnosu sa Topićem: Ispadoh ja i zavodnica

Top i Maja kometarišu kuloarske priče o njihovoj “ljubavi”.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.04.2013.

15:40

Default images

Topić je objasnio da se njegov odnos sa Majom Volk produbio, jer njih dvoje imaju dosta zajedničkih tema, a da ostali ukućani gledaju “glupim očima” na njihovu bliskost.

“Oni pokušavaju da banalizuju taj naš viši nivo kroz glupu prizmu. Ta priča je deplasirana, i jako me boli. Ja sam oženjen čovek, čekam dete”, rekao je Topić i dodao da je Žarko započeo tu priču o njihovoj navodnoj romansi, jer ima neku vrstu “pika” na njega.

S druge strane, Maja Volk je uz sarkazam objasnila da ta priča o njihovoj “ tihoj romasi” može da se tumači i njenom ljubomorom, jer je zaljubljena u “predmet obožavanja žena”. “Divim se bezgraničnoj širini ljudske gluposti. To su dečurlija Željko i Žarko proturila, pa se svi primaju. Ispadoh ja i zavodnica. Mnogo smešno”, dodala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: