Željko i Soraja - Deni i Sendi

Uloge su dodeljene, dok su maske samo naizgled pale.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.04.2013.

13:09

Default images

Nakon što je direktor pozorišta "Veliki brat“ doneo odluku i dodelio glavne glavne uloge Željku i Soraji, koje ćemo ove nedelje gledati u "Briljantinu“, strasti su se, barem naizgled smirile.

Maja Nikolić nestrpljivo čeka da zadatak konačno počne i da dobiju sav materijal.

Na pitanje "Velikog brata“ kakav su pevački i glumački par Željko i Soraja, Maja je konstatovala da je Željko veoma duhovit u svojoj izvedbi i da će se gledaoci sigurno nasmejati i uživati, jer on pravi parodiju na čuveni mjuzikl.

Za Sendi je rekla da bi ona trebalo da bude nežna,stidljiva, nežnih crta lica, dakle, sve ono što Soraja nije i ne poseduje.

Bez obzira na raspodelu uloga i na to što njoj nije pripala glavna uloga, Maja je rekla da će ona biti tu za svakoga, i da će uvek pomoći svojim znanjem, iskzstvom, savetom.

"Juće sam Žarku pomogla kod njegovog glumačkog debija. Sa Avom se trudim da ne razgovaram,jer ne trpim kada me neko gleda u oči, a laže me, ali i njoj sam juče pomogla, isekla sam joj i gazu“, kaže Maja. Za Avu je rekla da i dalje ne odustaje, samo što je sada "svoja bleda maska“.

Takođe,izrazila je iskreno žaljenje što Topu nije pripala glavna muška uloga, jer je, kako kaže, dao svoj maksimum i zaslužio. "Lično sam doživela to što nije dobio ulogu“, rekla je Maja i dodala da je od Topa pokupila mnogo „duhovnih stvari“, i tražiće njegove iskrene savete i po izlasku iz kuće na Košutnjaku. Iako je priznala da je povredilo to što joj je Top rekao da je nominovao kao „vaspitno popravnu meru“, ona mu ništa ne zamera, već joj je drago što se otvoreno priča o nekim stvarima kako se približava kraj zajedničkog boravka.

O svom odnosu sa Slavkom, Maja je rekla da se neće promeniti, i pored njegovih konstantnih pokušaja da izgladi stvar i uspostavi normalne odnose.

"Slavko je pokušao da mi objasni, ali ja ne prihvatam njegovo prijateljsko ponašanje. Sve sam mu oprostila, ali me je povredio. Objasnila sam mu da se ne trudi više jer sam ga precrtala“, bila je jasna Maja.

Govoreći o ukućanima i o odnosima, Maja je konstatovala da nisu kod svih pale maske, jer samo jaki karakteri mogu da kažu sve što i misle, dok se neki i dalje "štekuju". Tako je za Soraju rekla da svoje pravo lice pokaže samo kada "ujede“, ali se odmah potom povuče. Blizanci su joj "najmaligniji“, dok se sa Avom trudi da ne komunicira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: