Džin je izbačen, Tintoreto ostaje

Glasovi su prebrojani. Publika je svojim glasovima odlučila da Uroš Ćertić napusti kuću.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.04.2013.

23:36

Default images

Uroš je treći ukućanin koji je izbačen iz kuće "Velikog brata".

Pre nego što je Marijana Mićić objavila rezultate glasanja, pitala je prvo Slavka da li bi voleo da se ova priča završi tako što će neko izaći, on je rekao da bi voleo da Maja ostane, jer se uželeo svoje ljubavi.

Avu je pitala “Uroš ili Željko“, a ona je odgovorila Željko zbog poštovanja.

Maja je izjavila da bi volela da Uroš ostane.

Voditeljka je pitala Vendi za njeno mišljenje ko će ispasti, na šta je ona odgovorila da treba zajedno da se pokupe i odu Džin i Tintoreto, lik iz crtanog i lik iz serije, i dodala da bi pre ostavila Tintoreta, jer je kako kaže njihov "mali,slatki Baron Minhauzen jako zanimljiv za istezanje sprava nad njim".

Uroš je po izlasku iz kuće u intervjuu sa Marijanom izjavio da se ništa nije desilo između njega i Ave, na šta je publika burno reagovala, a on je dodao: "dobro, bilo je sve i svašta".

Voditeljka je stavila Urošu do znanja da je izbačen između ostalog i zbog ružnog ponašanja pre Avi, na šta je on uzvratio da je hteo malo da doda vatru, jer je ovo šou.

Marijana je podsetila Uroša na njegove zajedljive komentare na račun Ave: "Vidi nju u halterima, ko je ona, ja imam devojku", na šta je Uroš dodao da on zbog montaža nema više devojku.

Voditeljka je konstatovala da on čas ima devojku, čas je nema, kako mu odgovara, i pitala ga šta je onda sa Sorajom, u čemu je razlika između Ave i Soraje, na šta je on uzbuđeno viknuo: " u inteligenciji, izgledu, svemu, one su nebo i zemlja!".

"Ti si se zaljubio u Soraju", dodala je Marijana, na šta je Uroš zbunjen kratko odgovorio: "malo".

Sara se u direktnom uključenju požalila da je Uroš nepravedno izbačen.

Ukućani su dobili i novi nedeljni zadatak da spreme spektakularno muzičko takmičenje "Balkan song kontest". Takmičari su podeljeni u pet grupa i treba da osmisle koreografiju i kostime za svoje numere.

Prva grupa, u kojoj su Ava, Soraja, Željko i Slavko treba da pripreme Severininu pesmu "Italijana".

Druga grupa, Boban i Aneta, spremaju miks "Miljacka i ludak kao ja".

Vendi, Sindi, Nevena i Žarko - "Gangnam stajl".

Maja Nikolić i Milić treba da pokažu kako se poklapaju pesme "Zajdi zajdi" i "Smooth criminal" grupe Sleš.

Maja Volk i Top - "Daleko si" (Aca Lukas i Ivana Selakov)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: