Maja Nikolić ušla u glavni deo kuće i bacila oko na Uroša

Pevačica Maja Nikolić, koja se od ulaska u kuću "Velikog brata" krila u tajnoj sobi sa Sorajom i Milićem Vukašinovićem, konačno se predstavila ostalim ukućanima.

Izvor: B92

Petak, 29.03.2013.

20:34

Default images

Maja je ušla u kuću u kostimu holandske kraljice kao specijalna gošća na prijemu u makedonskoj ambasadi. Prema instrukcijama Velikog brata, ona je ukućane slagala da je bila u četrdesetosmočasovnom karantinu, a dešavanja u kući pratila samo putem televizije.

Ipak, ono što je najzanimljivije jeste da Maja nije štedela vreme te je momentalno otišla da pozdravi ukućane u kombiju opozicije - Uroša, Avu i Petrućija i izrazila želju da spava između Uroša i Ave noćas.

"Ja bih mogla ovde da spavam sa vama dvoma. Ava, ti i ja treba da se borimo za Uroša, a pošto sam ja kraljica, prvo ćeš ti da ga probaš pa ćeš ga dati meni", šaljivo je rekla Maja.

Maja je skrenula pažnju ukućanima da joj je rođendan u aprilu i da će ga proslaviti u kući, naglasivši Urošu da je mora počastiti jednim poljupcem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: