Slatka mala torta

Javne nominacije u kući "Velikog brata".

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2013.

22:00

Default images

Prema uputstvima koja su dobili, ukućanin koji nominuje je trebao da "zalepi" tortu na lice onome koga želi da izbaci, navede razloge nominacije, a onda okači slike nominovanih na zid.

Milić je prvi dobio priliku da nominuje, a na listi su mu bili Maja Volk i Topić. Maju Volk je nominovao jer smatra da nema poštovanje prema njemu, a Topića jer je previše fin za ovaj šou.
Potom je usledila Ava koja je nominovala Maju Nikolić i Anetu zbog prethodnih nesuglasica.

Maja Nikolić je nominovala Soraju i Avu, pri čemu je Soraji malo jače "zalepila" tortu u lice kojoj je potekla krv iz nosa.
Međutim, ni Soraja joj nije ostala dužna pokazavši, možda, svoje pravo lice pošto je veoma jako "zalepila" tortu Maji Nikolić u lice. Do fizičkog obračuna na sreću nije došlo, jer su blizanci reagovali na vreme. Sledeći ukućanin koji je imao priliku da nominuje bio je Topić koji je kaznio Soraju zbog incidenta prilikom nominacija, a drugi ukućanin je Milić iz istih razloga zbog kojih je i Milić njega nominovao.
Blizanci su bili neodlučni, ali je na opšte iznenađenje Željko nominovao brata uz izjavu: "Žarko mi je brat, ali ja sam uvek tu da mu zagorčam život i pokažem da sam jači od njega".
Za sam kraj javnih nominacija Maja Volk je izdvojila blizance, njene kako kaže miljenike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: