Soraja i Ava o nominacijama: Hteli su da izbace dve jake karike

Ava i Soraja u ispovedaonici komentarišu neka otkrića…

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2013.

15:16

Default images

Avu ne dotiče to što su trio Vendi, Aneta i Slavko napisali njeno ime na papiru, i hteli da je se reše tako što će da se dogovore oko nominacija, dok je Soraja priznala da je iznenađena i da nije mogla ni da pretpostavi da će se njeno ime naći na papiru.

Ava je tom prilikom rekla da je njihovo pravo da nominuju koga žele, ali da sam taj čin “domunđavanja” nije u redu.

Na pitanje “Velikog brata” šta to govori o njima, Ava je odgovorila da su time prvenstveno pokazali koliko im je stalo da ostanu što duže u igri, iako govore suprotno, pa su hteli dve “jake karike” da izbace, i dodala je da tu ima malo i ženske ljubomore.

Soraja se potom nadovezala i rekla da joj je to njihovo ponašanje podjednako i smešno i žalosno, jer je to, kako kaže, njihova sramota, što je potvrdila i publika koja je sa negodovanjem uzvikivala nakon što je prikazana rekonstrukcija događaja. Soraja je nastavila da se iščuđava: “Kada ti neko poput Anete i Slavka govori: ‘Ja tebe poštujem, ti si super’, a posle te ogovaraju… to su kompleksi. Nisam mogla ni da pretpostavim. Ne znam šta ja radim na papiru i što ja nekome smetam , kad ima pametnijih i zanimljivijih od mene”.

Takođe, ispričala je kako joj je Maja Volk sinoć otvorila oči kada joj je objasnila da je njena prednost fizički izgled, a i to što je prema njima je bila uvek korektna i dobra, pa su tako njihove mane došle do izražaja, odnosno izašle na videlo. Pomenula je i svog profesora sociologije koji je pred ulazak savetovao da ne pokazuje u kući koliko zna i koliko je sposobna, uz komentar:” Sada ga razumem”.

I Ava se pronašla u Sorajinim rečima, jer se i ona “nesebično davala”.

Njih dve su se složie u jednom, ponašaće se kao i do sada. “Dobar dan - laku noć”, bila je jasna Ava.

Soraja je dodala da je Slavkovo uporno negiranje da se na papiru nalaze imena nominovanih, kao i njegova tvrdnja da je napisao nešto privatno, velika sramota, i neprihvatljivo za nekoga njegovih godina.

Njoj su neshvatljivi i ti “veštački odnosi” nazovi “najboljih prijateljica” koje su se do juče svađale i častile teškim rečima, da bi sada sedele zajedno i pile kafu. “ Ako te neko razočara, obično ne želiš više nikakav kontakt. Sad one tri, koje su se najviše svađale i pljuvale, zajedno piju kafu. Mislim o tebi sve najgore, ali hajde da pijemo kafu”, kaže Soraja jasno aludirajući na Anetu, Maju Nikolić i Vendi, i konstatuje da mora da postoji neka granica u odnosima i da se zna dokle može da se ide.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: