Milić: Maja Nikolić ima ogromnu potrebu za muškarcem

Žarko je u ispovedaonici sa gledaocima podelio paranormalnu aktivnost koja se odigrala sinoć u spavaćoj sobi, a Milić komentarisao Maju Nikolić.

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2013.

13:22

Default images

On je ispričao da je ležao u krevetu, a u sobi ona zelenkasta svetlost, prava sablasna atmosfera, kad je Maja Nikolić odjednom ustala iz kreveta, i na onoj svetlosti, kao avet iz filma, laganim hodom išla prema Topu, da bi mu rekla: “Top, Top, izvini, izvini.” Posle dvadesetak minuta, ponovo se digla i prišla Topiću. “Kao paranormalna aktivnost”, kaže Žarko.

Milić se potom nadovezao na priču o Maji Nikolić i rekao da ona zapravo ima strašnu potrebu za muškarcem, kao i potrebu za isticanjem, egzibicionizmom, da bude u centru pažnje . “Za Uroša je prvo pričala da joj je prijatelj, iako su se poznavali samo pola sata prije rijalitija, pa se za Slavka vezala, pa onda Dragutin…”, objašnjava Milić Majinu potrebu, i dodaje da je Top hteo da joj da pesmu koju je nekada davno napisao, ali u profesionalnom smislu, da joj pomogne u karijeri, kao što se i on ponudio, ali da je ona to drugačije shvatila. Milić se vratio na priču kada joj je ponudio profesionalnu saradnju, jer je ona želela hit, a on, kao i Top kasnije, da joj pomogne. Njih dvoje su se sve dogovorili, iako je Maja kategorično odbijala saradnju, tvrdeći da to nije u njeom “fazonu”, da bi nakon “Balkan song kontesta” i njihovog poraza, odnosno lošeg plasmana, “prekrižila” Milića.

Mića je konstatovao da čak i kada je bila u ulozi Hurem, uvek je bila Maja Nikolić, i dodao: “Istresla je posle dvije rakijice svoje divljenje prema Dragutinu, a onda je on nastavio da spava sa Majom Vokl”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: