"Maja ne može da ućuti!"

Komantarišući u ispovedaonici ponašanje Maje Nikolić, Žarko se saplitao jezikom, jer nije umeo da izgovori “ispsovao”.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.04.2013.

12:12

Default images

Blizanac Žarko požalio se jutros “Velikom bratu” kako je ustao neraspoložen, jer ga je Slavko “vukao i probudio kao životinju”, i dodao kako je “Veliki brat” to namerno organizovao.

Komentarišući ponašanje Maje Nikolić, nije umeo da izgovori “ispovao”, pa je umesto toga lomio jezik, pokušavajući da objasni “Velikom bratu” kako je morao da se izdere na nju ne bi li konačno ućutala.

“Ona je nenormalna žena, ne može da ućuti”, rekao je za Maju i naglasio da ona stalno priča o tome kako posti, a s druge strane vređa ukućane.

Mentol, prljava ( duhovno) i osoba bez smisla, opisao je Maju u tri reči, i dodao da se ona samo gubi u svojoj priči koja nema smisla, jer je “siromašna u glavi”.

“Ipsovao sam je. Psovao sam na nju. Ma razumeli ste me!”, rekao je Žarko.

Takođe je pomenuo jučerašnju svađu između Sindi i Anete.

Ispričao je kako je Maja stala na stranu Sindi i ponizila Anetu koja je jako osetljiva i sve je pogađa. Malo je falilo da zaplače.

Na pitanje “Velikog brata” ko od ukućanki ima najbolju frizuru, Žarko je odgovorio da osim Nevene i Maje Volk sve imaju nadogradnju, i dodao kako Nevena zapravo nema frizuru, njena kosa je samo lepo odsečena.

Kako je danas 1. april, dan šale i smeha, “Veliki brat” je izrazio nadu da će ovaj dan proći sa više smeha, poželivši Žarku puno osmeha i pozitivne energije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: