Aneta: Sindi je zla

Makedonska pevačica, koja se uglavnom držala po strani tokom rasprava u kući, danas je u ispovedaonici Velikog brata otvorila dušu i rekla šta iskreno misli o svim ukućanima.

Izvor: B92

Nedelja, 31.03.2013.

12:35

Default images

Aneta je Velikom bratu pohvalila atmosferu koja vlada u kući, jer je posle turbulentnih dana i svađa situacija konačno mirna.

Naravno, Veliki brat je iskoristio priliku da je upita za mišljenje o pojedinim ukućanima. Govoreći o svađi između Sindi i Nevene, pevačica je stala na stranu manekenke.

"Sada su se primirile, ali svađa bi mogla ponovo da plane. Sindi je zla i ljubomorna na Nevenu. Ona ima fizički izgled, unutrašnju lepotu, karijeru, realizovana je u životu što ne vidim kod Sindi“, bila je oštra Aneta dodajući da se Sindi u životu provlači svime osim glasom što bi trebalo da bude najvažnije.

Ona nije imala ni reči hvale za Maju Nikolić. Naime, Aneta je za nju rekla da ništa ne radi iz duše i iz srca, već da je sve maska i dobro osmišljena gluma.

"Sva spletkarenja i sve ove svađe su potekle od Maje. Ona je zavadila sve ukućane, a to nije nimalo naivno. Uroš i Željko su mogli da se potuku. Uradiće sve samo da najuri blizance", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: