Pišite nam
 


Veliki Brat
Naslovna strana
Info / Press kliping
Zanimljivosti
Sve o Velikom Bratu
Pitanja i odgovori

TV
Uživo
Marketing
Prijem
Program
Filmovi
Serije

Mile protiv tranzicije

Tajni agent Izzy - Izzy na B92

Dizanje na B92!

Poligraf

Utisak nedelje

Znanje na poklon


 

ZAVRŠEN JE ČERTVRTI KRUG KASTINGA ZA TERITORIJU SRBIJE!

Treći krug kastinga za Velikog brata održan je u subotu 18. februara u Beogradu. Kandidati koji najviše odgovaraju tipovima ukućana za kojima produkcioni tim Velikog brata ove godine traga prošli su u četvrti krug, koji je održan sutradan, u nedelju 19. februara.
Kandidati koji prodju dalje biće o tome obavešteni naknadno, krajem ovog, ili početkom sledećeg meseca. Njih očekuje policijska, medicinska i psihološka provera koju će obaviti za to stručna lica i institucije.
Javnost će i dalje biti totalno isključena iz procesa kastinga. Svi kandidati su pre trećeg kruga potpisali ugovor kojim se obavezuju da će poštovati tajnost procesa kastinga i da se neće javno eksponirati u svojstvu potencijalnog ukućanina. Kandidati koji ne budu poštovali ugovor biće diskvalifikovani.

Kandidate iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine uskoro očekuje treći krug!

Svako za koga se otkrije identitet na bilo koji javni način će biti diskvalifikovan jer ukućani ostaju u tajnosti do samog početka emisije.


Zanimljivosti:

Da li Veliki Brat nudi uzore?
Finale Velikog Brata gledali milioni
«Lažna» zvezda pobednik specijalnog izdanja Velikog Brata

Info / Press kliping:

Počeo drugi krug kastinga za kandidate iz Srbije
Voajerska arena
Pitanja u vezi s Velikim Bratom ...


B92 i Emotion vam s ponosom najavljuju najveći medijski i društveni spektakl - Veliki Brat
U pitanju je planetarni fenomen, televizijski šou broj 1 koji se prikazuje u skoro 30 zemalja.

Ime programa potiče od Velikog Brata, diktatora iz romana „1984” Džordža Orvela, koji je sveprisutan i ima potpunu kontrolu nad svojim podanicima. Shodno tome, program prati grupu ljudi, koja živi u jednoj kući izolovanoj od spoljašnjeg sveta (sem tamo gde to Veliki Brat dozvoli) pod budnim okom televizijskih kamera, mikrofona i milionskog gledališta čitavih 100 dana! Kamere snimaju bez prestanka, 24 sata 7 dana u nedelji, a gledaoci imaju priliku da neprestano zaviruju u živote ukućana.
Nametljivo?... Možda! Zanimljivo?... Svakako! Program koji se ne propušta?... Naravno!
Jednom nedeljno ukućani predlažu dva kandidata iz svojih redova za izbacivanje iz kuće, a publika glasanjem odlučuje koga od njih da eliminiše iz programa. Na taj način publika postaje Veliki Brat.
Posle 100 dana, onaj ko preživi sva glasanja i ostane poslednji u kući dobija jednu od najvećih novčanih nagrada koje se dodeljuju na televiziji, kao i naklonost ili prezir milionske publike… O tome odlučujete vi!
Veliki Brat je najuspešniji izum reality televizije. Oborio je rekorde gledanosti u žanru reality programa u svim zemljama u kojima se prikazivao.
 

     
   
   
Zanimljivosti

Da li Veliki Brat nudi uzore?
Po rečima glavnog i odgovornog urednika kanala Channel 4, reality TV program Veliki Brat prikazuje ljude koji svojim vrednostima postaju uzori i inspirišu gledaoce ovog televizijskog formata.

Finale Velikog Brata gledali milioni
Pobedu Šantel Hoton u Velikom Bratu kanala Channel 4 posmatralo je 6,8 miliona ljudi. Ova «lažna» zvezda pobedila je Majkla Berimura i osvojila nagradu od 25.000 funti.

Info / Press kliping

Voajerska arena
Tradicionalni kategorijalni aparat privatno – javno se ruši. Granica više ne postoji, privatnost se suspenduje, a gde ne postoji privatnost, nema ni javnosti. Svi smo uključeni.

Kuća Velikog Brata
Dvanaest takmičara na proleće će se naći u kući Velikog Brata i šou može da počne. Tokom sto dana borbe za nagradu od 100.000 evra stanari kuće će dobiti priliku da se dobro zabave, ali će im i mnoge stvari na koje su navikli u normalnom životu biti uskraćene.


 
Vrh straneVrh strane
© 1995 - 2015 , B92 | Kontakt | O nama | Impresum | B92 lica | Pravila korišćenja
  • Marketing
  • Pišite nam
  • Mobilni B92
  • Šta je to RSS?
  • B92 na Facebooku