Kiki: Nisam se zaljubila u Manuela

Izvor: B92

Sreda, 23.12.2009.

15:55

Default images

Kristinino iznenadno izbacivanje, bez šanse da spakuje stvari ili ljudski se oprosti sa ostalima, najviše je šokiralo njenu najbolju drugaricu Jovanu i povremenog dečka Manuela.

- Iznenađena sam, nije mi važno izbacivanje, čudno mi je napolju, ali sam uzbuđena - rekla je Kiki po izlasku. O svojoj kratkoj romansi sa Manuelom „ne zna šta da kaže”, ali publici nije promakao strasni poljubac na rastanku…

- Manuel je dobar dečko. Meni je potreban neko kome mogu da verujem, ko je dobar… Ipak, nisam se zaljubila u njega. Ako bi trebalo da budemo zajedno, bićemo po izlasku iz kuće - rekla je ona. Kristina je priznala da je zbog čudne atmosfere u kući bila ljubomorna, što inače nije. Na meti njenih „strelica” našla se nova ukućanka Mirjana, koja joj je „pravila provokacije”.

- Nisam imala dečka pre ulaska u kuću - vrdala je Kristina, a onda zaprepastila publiku i priznala da je bila u vezi sa Vukašinom iz „OT benda” pre ulaska u šou. „Jao… U njega se jesam zaljubila”, postidela se Kiki kroz smeh.

Sa „zetom” Karlom je u kući imala najbolji odnos - „nismo se mi svađali, ne shvatam to ozbiljno, to su sitnice”. Pored njega, u kući se najviše zbližila sa Jovanom i Đorđem.

U drugom izbacivanju, najmanje glasova imali su Mirjana i Radiša, Mirjana je izbačena posle malo manje od mesec dana u kući.
- Znala sam da ću izaći, osećala sam se kao gušter u vojsci! Htela sam da razbijem predrasude o medicinskim sestrama - rekla je Mirjana, koja ne brine zbog odnosa sa Manuelom i Kiki.

- Ma, oboje su za mene deca, takvi su… Ja sam malo provocirala, možda nesvesno, kažu mi da muvam sve oko sebe.

Karleuša u kući

Pevačica Jelena Karleuša ući će danas u kuću VB kao specijalno iznenađenje. Karlueša će ući u živom prenosu između 18 i 18.30, a koliko će se zadržati i sa kakvim zadatkom ulazi, gledaoci će videti u dnevnoj emisiji u četvrtak u 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: