Bolovanje mi je dala načelnica!

Izvor: B92

Sreda, 23.12.2009.

15:52

Default images

Medicinska sestra iz Užica Mirjana Stamenić(23) je posle nepunih mesec dana odlukom publike, a i bivših cimera, morala da napusti kuću „Velikog brata“. Ne preterano iznenađena zbog onoga o čemu je naš list juče pisao, Mira nam je objasnila kako je „zaradila“ bolovanje.

- Pričala sam sa načelnicom, koja je divna žena, da bih volela da učestvujem u ovom rijaliti programu i rekla sam joj da bih verovatno odsustvovala sa posla samo nedelju dana, pošto sam mislila da neću duže ostati. Bolovanje je bilo čisto papirološki deo - započinje razgovor Užičanka i dodaje da bi, u slučaju da je osvojila nagradu, dobar deo novca odvojila za kliniku na kojoj radi.

- Dogovorile smo se da ću deo novca dati za renoviranje odeljenja na kom radim, pošto ne izgleda baš najbolje. Pošto do toga nije došlo, vraćam se svojim radnim pobedama i svojim pacijentima - otkriva Mira.
Uz njeno ime stoji i nadimak Tanga, za koji objašnjava kako je nastao.
- U osnovnoj školi sam bila jedina koji je nosila tanga gaćice. Neko od učenika je to verovatno na času fizičkog primetio, verujem da mu je bilo interesantno, pa sam tako i dobila taj famozni nadimak - objašnjava ona.

Sa ukućanima je imala dobar odnos, osim sa Jovanom i ponekad Kristinom.
- Jovana mi je bila skroz čudna. Njeno ponašanje u nekim situacijama mi je govorilo da je ljubomorna na mene, ali ne znam zašto. Mislim da Kristini nisam davala povoda da bude ljubomorna na mene, iako je njeno ponašanje ponekad drugačije govorilo - objašnjava Mirjana, koja svoj, kao i Kristinin odnos sa Manuelom nije shvatila previše ozbiljno.
- Ma Manuel voli da je u centru pažnje, da zavodi. Mislim da on nije za Kiki. Ona ima 19 godina i mislim da zaslužuje boljeg frajera od Manuela, koji je neiživljen - objašnjava viđenje Stamenićeva.
Velika prašina se podigla oko njene izjave da su je mnogi lekari muvali, kao i za boravak, odnosno lečenje Velimira Ilića na klinici u kojoj ona radi.
- Muvali su me, ali to ne znači da su to radili moji doktori - objašnjava ona i dodaje:
- Gospodin Ilić je ležao kod nas i uvek je po jedna sestra bila zadužena za njega, pa tako i ja. Njegovu izjavu da „nema pi.ke bez užičke“ nisam lično shvatila. Za njega mogu reći da je fin i kulturan gospodin.

KCS: Slede sankcije

Iz Kliničkog centra Srbije juče je saopšteno da će slučaj biti ispitan.
- Postupak je u toku i zaposlena mora da opravda odsustvo s posla za koji ne postoje doznake, u protivnom slede sankcije - rekao je za „Alo!“ Drago Jovanović, PR Kliničkog centra.
Kako nezvanično saznajemo, Mirjani je neplaćeno bolovanje zbog diskushernije (oštećenja kičmenih korenova) isteklo početkom decembra, što znači da je neopravdano odsustvovala s posla od tada. Ipak, prema rečima sestara sa klinike, neopravdano odsustvo će se najverovatnije pisati kao odmor.

Kristina: Drago mi je što je Mira ispala

Devedeset prvi dan u kući „Velikog brata“ bio je koban i za Kristinu Ralevu(19), koja se iste večeri oprostila od cimera i napustila kuću.
- Malo mi je krivo što sam izašla, ali mi je drago što je i Mira izašla sa mnom - kroz smeh nam je rekla Raleva, koja ni sama ne zna šta će biti sa njom i Manuelom po završetku šoua.
- Ne znam kako bih definisala naš odnos. Jesmo se grlili i ljubili, ali mislim da od toga nema ništa. On jeste lep, seksi, ali mi psihički ne odgovara. Mislim da nema većeg deteta od njega - objašnjava Kiki svoj odnos sa Manuelom.
Posle lažnog Dragičinog izbacivanja, Kristinino mišljenje o njoj se nije preterano promenilo.
- Smešna mi je bila njena izjava da se ukućani lože na nju. Sve vreme me je izluđivala. U nekim retkim situacijama je znala da bude interesantna, ali njenim dosadnim pričama nije bilo kraja - komentariše Kristina, koja naglašava da nije bila ljubomorna na Mirjanu.
- Mira me je u nekoliko navrata provocirala. Prilazila je Manuelu, pa mu je kao nešto pričala, šaputala mu, ali me to nije pogađalo. Eto, slikala bih se za neki kalendar recimo da dokažem da sam bolja riba od nje - kroz smeh objašnjava Raleva.
Pre izvesnog vremena je imala krizu u kući, koju objašnjava nedostatkom prijatelja.
Misli da seksa u kući neće biti, iako bi neko to želeo.
- Mislim da Jovani ne bi bio problem da se kresne sa Đoletom, ali je velika prepreka Đoletov post, kojeg se on drži - šaljivim tonom završava Kristina.

Ukućani snimaju spot „Slatka mala“

Folk pevačica i skandal majstor Jelena Karleuša postaće ponovo privremeni stanovnik kuće „Velikog brata“! Kako „Alo!“ saznaje, planirano je da se JK pojavi na vratima kuće oko 18 sati, kada je uživo uključenje u program, ali još nije poznato koliko će se tamo zadržati. Iako je ranije planirano da Jelena gostuje u drugom rijalitiju „Farma“, ona je pristala da se pojavi u VB zbog saradnje sa kućom „Šoumaster“, koja posluje u okviru produkcije „Emoušn“.
- Producenti „Velikog brata“ već godinama uspešno sarađuju sa Karleušom, pa su je pozvali da bude deo treće regularne sezone, što je ona sa oduševljenjem prihvatila. Jelena bi trebalo da stigne u okviru specijalnog zadatka, kada će ukućani dobiti zaduženje da snime spot za njenu pesmu „Slatka mala“ - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, blizak produkciji.
Ovu informaciju potvrdio je i pevačicin portparol Zoran Birtašević:
- Tačno je da će se Jelena pojaviti u kući „Velikog brata“, ali ne mogu da vam otkrijem pod kojim okolnostima. Takođe, želim da najavim da će na finalnoj večeri „Velikog brata“ 30. decembra JK premijerno izvesti dugoočekivani singl „Insomnija“ - rekao je Birtašević za naš list.

Ivan Gajić - J. B.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: