Mira: Lečila sam Velju Ilića!

Izvor: B92

Sreda, 23.12.2009.

15:48

Default images

Medicinska sestra Mirjana Stamenić, poznatija kao Mira Tanga, nakon izbacivanja iz kuće "Velikog brata" otkrila je da je lečila Velju Ilića dok je ležao na Institutu za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije! Užičanka tvrdi da je bila jedna od nekoliko sestara koje su mogle da uđe u sobu lidera Nove Srbije, posle operacije tokom koje mu je odstranjen hematom na potiljku.

- Kada sam ga posećivala bio je fin i nije mi se nabacivao. Zbog profesionalne etike ne smem da iznosim informacije o pacijentima, ali za njega mogu slobodno da kažem da je bio kul. Tretirala sam ga isto kao ostale pacijente. U njegovu sobu mogla je da ulazi samo jedna sestra u toku jednog dana - kaže Mirjana, a o navodnoj Veljinoj izjavi "Nema dobre pi*ke bez užičke", kaže:

- Tvrdnja "nema bolje pi*ke od užičke" je opštepoznata i doslovce je tačna! Ne znam da li je i Velja to pomenuo - kaže Mirjana.

Užičanka otkriva da je nadimak Mira Tanga dobila je još u osnovnoj školi jer je bila jedina devojčica koje je nosila tange. Ona kaže da pred ulazak u kuću "Velikog brata" nije imala podršku porodice.

- Bili su šokirani mojom odlukom. Tata je prognozirao da će me izbaciti posle sedam dana, dok me je majka molila da se ne potučem i da svima pokažem da znam da kuvam. Ipak, neprijatno mi je bilo kad se tuširam i sedim na WC šolji, jer je to mogao da gleda i moj ujak za koga sam veoma vezana - kaže Mirjana i dodaje da je sa cimerima nesvesno flertovala:

- Nisam nametljiva. Ako zavodim muškarce, to radim nesvesno. Kiki je bila ljubomorna jer ne shvata takav način komunikacije, zato što je mlada. Manuel je neiživljen, kad izađe iz kuće muvaće sve devojke. Kristina zaslužuje boljeg frajera - kaže Užičanka.

Manuel: Srce mi se zgrčilo

Nakon izbacivanja Kiki iz šoua, Manuel se poverio Velikom bratu kako se oseća.

- Kao grom iz vedra neba saseklo me je u predelu stomaka, srce mi se zgrčilo - rekao je Piroćanac, i dodao da je "višestruko zaljubljen" u Kristinu i u još tri-četiri devojke van kuće:

- Pitam vas kao muškarac muškarca - da li može neko da bude zaljubljen u četiri ili pet devojaka istovremeno. Je l' moguće to? - pitao je Manuel Velikog brata.

Kiki: Nisam zaljubljena u Manuela

Kristina Raleva (19) nakon izbacivanja iz kuće tvrdi da nije zaljubljena u Manuela, sa kojim je nedeljama pred kamerama razmenjivala nežnosti.

- On je lep i fin dečko. Privlačan mi je i prija mi dok me grli i ljubi, ali nije tip muškarca o kome sanjam - kaže Kristina.

Iako su se na rastanku sočno poljubili, Kiki tvrdi da su oni samo prijatelji.

- Manuel i ja nismo u vezi. Razgovaraćemo o našem odnosu kada izađe iz kuće, ali mislim da nam se putevi mimoilaze. Priznajem, bila sam ljubomorna na Mirjanu jer se nabacivala Manuelu i drago mi je što ju je nominovao za izbacivanje - iskrena je Kristina.

Ona tvrdi da će njena sestra Viki i frizer Karlo nastaviti vezu i po završetku šoua, jer su "stvoreni jedno za drugo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: